vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Re: TOMO VINKOVIĆ
Dobro je ,samo gas !...
Dobro je ,samo gas !...
Hvala GROF -e!GROF kaže:...BRAVO MAJSTORE!; joekiki
SVAKA ČAST NA TVOME RADU OKO UREDJENJA TOG MALOG DIVA., SVAKAKO ZASLUŽUJEŠ SVAKI REŠPEKT I FALU NA SVOME NESEBIČNOM TRUDU OKO STAVLJANJA VELIKOG BROJA SLIKANOG MATERIJALA, DETALJNIH OPISA, KOMENTARA., SVEGA ONOG ČA SE TOG RADNOG DANA NAPRAVI.-
VIDI SE., A MORE SE ISČITAT IZ TVOJIH IZLAGANJA VELIKA LJUBAV ZA TAJ MALI STROJ; TRAKTOR TOME!...
SRETNO!...ČITAMO SE...
Pozdrav svima!tv821 kaže:
Voda nemože uci, jer ima kapicu sa gornje strane,,,jedino kod pranja pod pritiskom,da se usmeri mlaz na nju!puknuti kaže:Gledaj kako ne bi sad kroz tu rupu ulazila voda unutra :scratch
Pozdrav svima!puknuti kaže:Jebi ga ,uzmi ti još dva tri para uloška za bateriju i dobro sve pregledaj , nadam se da nema više iznenađenja ...
Pa nemam ja "super uvo",,,kad od te buke kad traktor radi,,, jedva čujem sirenu od traktora, a kamoli nešto drugo,,,tek sam čuo kad su zubčanici počeli krčati,,,pa sam onda stao,,,primetio da u sporohodnu ne krči,,, tako dotero kući,,,i rasturanje...kao što vidiš!!! Eto ja npr.nisam ni video da je zubčanik žuljao po kućištu,tek sad vidim...a možda i zbog tog ležaja i napukla dekla...mada je dekla sa druge strane u odnosu na ležaj...sve je moguće!Bobo kaže:Na srednjoj slici se tocno vidi iznad pokidanog lezaja gdje je zupcanik zuljao po kucistu...
Svaka ti cast na zivcima! Ja bih ga do sad zapalio... Nista to ne kosta puno, nisu to neki kvarovi, samo neodrzavanje... Lezaj se prije raspada trebao cuti ili da skogrce, ili da skripi, ili da zuji. Nisi na vrijeme opazio i kad se raspao to je bilo TO. Mozda je i ono kuciste iz tog razloga i napuklo, jer lezaj nije drzao dobro?
Pozdrav svima!tv821 kaže:baš čudno, svima se nešto nekad pokida u mjenjaču u vezi brzina, a kod mene još nije osim ležaja na izlazu kardana. a gdje ga sve nisam tjerao da ide, šta sve nije vukao, pa ipak je povadio hektar voćnjaka, vukao 5 metara drva od jednom, i ništa. čudno, imam osjećaj da će otići na nekom sranju laganom ili u običnoj vožnji.