mjenjo bi ulje u prednjem i zadnjem kraju pa me zanima koje ulje ide ak neko zna...
danot
da to je oko 400 eura
iskreno mislimda ništa nije ispravno jer vlasnik je motor prebacio na drugoga koji je odavno prodao tako tvrdi
Limeni imali rashodovanih PE18 taj covjek meni treba izlazno vratilo sa zupcanikom,alnaser i dinama
danot
da to je oko 400 eura
iskreno mislimda ništa nije ispravno jer vlasnik je motor prebacio na drugoga koji je odavno prodao tako tvrdi
a i sad prodaje TV i još puno krame iz 70 i 80 tih godina
Jozef, dobre slike! Ja ću sa oranjem morati još pričekati, kod mene je još zemlja jako mokra... :madmana:
Pozdrav svima!
@Jozef - auuu kolega,,,dobro si ti plug zabo...to je pravo! Kad tomica liže dno...
Svaka čast...pravo oranje, sa takvim malim strojčekom...
Ja mislio sa slika, da je kuća krivo izidana...hehehe...
Živ bio...
Pozdrav Joe!:weedman:
Bravo Jozef! Tako se to radi...:supz::supz::supz:
Pozdrav!!!
Jozef
A jel, danas je bilo super vrijeme, toplo pa se iskoristilo za oranje. Odlično!
A reci mi, šta ti je onaj lim ispred haube, neka zaštita ili možda da se to preklopi pa da neko stane gore za uteg ili nešto treče.
oj forumaši, imam jedno malo pitanjce
radi se o tv419 i kraj volana s lijeve strane postoje dve ručkice špera iiiiiii
uglavnom kako se s njima treba baratati da se u normalnoj vižnji ništa ne desi traktoru, odnosno u kojem položajima trebaju biti kad se želim imati uključenu šperu, i u kojem položaju trebaju biti kad želim imati isključenu šperu.
LP
oj forumaši, imam jedno malo pitanjce
radi se o tv419 i kraj volana s lijeve strane postoje dve ručkice špera iiiiiii
uglavnom kako se s njima treba baratati da se u normalnoj vižnji ništa ne desi traktoru, odnosno u kojem položajima trebaju biti kad se želim imati uključenu šperu, i u kojem položaju trebaju biti kad želim imati isključenu šperu.
LP
Pozdrav svima!
Povuci prema sebi(kad sediš na traktoru)...bude "isklučena"
To važi za obe ručice, sa leve strane volana...
Pozdrav Joe!
Povuci prema sebi(kad sediš na traktoru)...bude "isklučena"
rayer:, ipak si vozio sa iskljucena spera!!danas kad sam uključival šperu obje sam gurnul prema napred:mrgreen:
i narravno nisam nikam skretal