Jel možeš stavit kakvu sliku tog poklopca ventila da vidim gdje se nalazi čep jer imaš više vrsta tih poklopaca ako je čep na kraju gdje su poluge podizača najvjerovatnije ti zbog toga pušta jer uljne pare koje podmazuju klackalice udaraju direktno u čep.jedino da mi je rješit na poklopcu ventila, tu uljne pare mi pišaju naveliko
Čekaj malo, pa kaj klackalice podmazuju samo uljne pare :scratchJel možeš stavit kakvu sliku tog poklopca ventila da vidim gdje se nalazi čep jer imaš više vrsta tih poklopaca ako je čep na kraju gdje su poluge podizača najvjerovatnije ti zbog toga pušta jer uljne pare koje podmazuju klackalice udaraju direktno u čep.
Hvala svima na odgovorima, nitko osim mrge nije napisao koliko traktor u tom stanju vrijedi. Mom bivšem tomici nije nigdje puštalo ulje ali nije ni radio.
U uputstvo pise 84 Ah,ali uzmi si od 100, i nek te ne boli glava.
p.s, onaj TV, ako je dobar motor, menjac,hidraulika, cjena, ja bi uzeo, svi oni kvarovi sta si naveo sreduju se za sitne pare.
Pozdravartyman:
Ako ti mu je cijena od 18000 do 2000 kn nemoj ga uzimt skupi još pet-šest i uzmi ''zdravljeg'' Tomu ,,jer znaš ti kvarovi kad se pokvari nikad nije onaj stari
U potpunosti se slažem! :supz::supz::supz:
Ako ti mu je cijena od 18000 do 2000 kn nemoj ga uzimt skupi još pet-šest i uzmi ''zdravljeg'' Tomu ,,jer znaš ti kvarovi kad se pokvari nikad nije onaj stari
Neznam kolika je cjena za ovog TV?
Traktor stari 30 godine, a zdravi:scratch, to je masina na koja nema nesta da nije popravljano i pokidano, svaka cast izuzetcima koje su rjetke.
Svako staro vozilo koje uzmes ti je "macka u vreca", i da nemas defeci i problema to nema sansi.
Ovo za kardan, mozda kardan nekada i strugao, ali da sada jos struga ne bi rekao, kardan je vec zargjao, struganje nije od sada, nego odavno. On moze da potskakuje zato sto je dobio i lufta-nije podmazujen.
Kvar curenje,hmm,neznam dali i bi rekao da je to kvar:scratch, na kraja cjena odigra glavna uloga.
Pozdravartyman:
Dečki jel normalno da na LDA 100 motoru kad skinem čep mjerača ulja osjećam kako jako puše van dok radi motor? ne baca ulje ali jako puše pogotovo valjda kad ide klip prema dolje...
Odušak na vrhu imam i na vrhu isto puše, što i mora koliko čujem jer se taj motor na taj način podmazuje gore uljnim parama...
Firemanpeter
Naci cu jos slike. U ovu parcelu cu da posijem industrijsku papriku, imam i ugovor.
A grijac kako funkcionise? Zadovoljan si?
Pozdrav!!!
Čekaj malo, pa kaj klackalice podmazuju samo uljne pare :scratch
Nije baš da nikad nisam videl tomicu, a koliko mi je ostalo, on ima cijevi kroz koje prolaze podizači ventila i sad po tome ispada da kroz tu cijev para i poneka kapljica podmazuje klackalice :scratchMalo sam se krivo izrazio dođe gore ulje kolko ga uspje bacit radilica i klip u povratku izgleda i previše dok tolko curi van.