Standardni dihtung (od prešpana) 0,20 mm ,U masivi prodaju klingeritne 0,40 treba stavit dva instrument lima po 0,10.
Evo da se i ja pohvalim sa svojim "strojem" čiji sam vlasnik nedavno postao
Tomo 420 dobro došao na forum, i neka te služi stroj dugo,dugo.
Evo jedna obavjest u vezi HIDRO VOLANA za tomu vinkovića.
hidraulika NINO iz Žminja radi komplet volan sa ugradnjom za 5500kn.danas provjereno.
Inače rade sve cilindre i ostalo za hidrauliku za PRIMU.
Evo da se i ja pohvalim sa svojim "strojem" čiji sam vlasnik nedavno postao
Tomo 420 dobro došao :weedman:. Nije loš tvoj stroj, dobro izgleda :arrow: i neka te dobro služi :!:.
Hvala svima na lijepim željama i odmah bi imao i jednu molbu......
Jel ima tko od Vas dobrih ljudi nacrt za prednju ralicu da si sklepam....Aco mi je dao par savjeta danas, ali bi volio i da imam kakvu predodžbu kako bi to stvarno moralo izgledati (mjere itd)rayer:rayer:rayer:rayer:rayer:
Onda ćeš mi je morat i napraviti....:lol::lol::lol:Ma dojdi kmeni pa će mo napraviti nacr i popisati materijal šta ti sve treba.
dobro nam dosao!Hvala svima na lijepim željama i odmah bi imao i jednu molbu......
Jel ima tko od Vas dobrih ljudi nacrt za prednju ralicu da si sklepam....Aco mi je dao par savjeta danas, ali bi volio i da imam kakvu predodžbu kako bi to stvarno moralo izgledati (mjere itd)rayer:rayer:rayer:rayer:rayer:
Evo jedna obavjest u vezi HIDRO VOLANA za tomu vinkovića.
hidraulika NINO iz Žminja radi komplet volan sa ugradnjom za 5500kn.danas provjereno.
Inače rade sve cilindre i ostalo za hidrauliku za PRIMU.
Evo i beojevi telefona 052 846 444,098 419 309.
Meni je isto radio NINO volan. Koje je marke razvodnik neznam. Cilindra su dva dvoradna. Za tu cijenu od 5500 kn dosa mi ga je skat, namontirao hidrauliku i doeza doma.