K
kenan522
Guest
hvala ti puno!!!! znaci nema zezanja a ja vuko oko 1300 kg kad trzne hocee da se raspadne sve a zvuk puca ko puska i gore
mozel taj kljuc iskocit i da se nevrati
mozel se desit kad idem sa teretom tomica mi u jednom trenutku izgubi snagu i opet je dobije to sve u sekundi
koliko taj popravak kosta
i kad trzne dobije duplo jaci zvuk
hvala ti puno!!!! znaci nema zezanja a ja vuko oko 1300 kg kad trzne hocee da se raspadne sve a zvuk puca ko puska i gore
A kazes da se to desava samo u trecoj brzini, a u prva i druga NE.mozetel mi rec dali tomo vinkovic trza kad ide u trecoj??? brzini
Ee, sve sam cuo,ali da tomo puca jos nisam cuo, i to kao puskarayer:
A kazes da se to desava samo u trecoj brzini, a u prva i druga NE.
Zasto bi se to desavalo samo u jedna brzina neznam, mnogo verovatnije kljuc, rastavjanje ti ne gine, dobro obrati paznja i na zupcanik treca brzina, ali na unutrasnja strana, onamo gde dopira kljuc.
Meni cuka u petoj brzini svako malo od prvog dana kad je kupljen i ide i ide... Mislim na 732 iz 1986 god. Ponekad zaboravi cuknuti, al kad cukne to je trenutno i opet upadne.....
Kazes petoj brzini:supris:, idem ja spavat, popio sam previserayer:
Uf, nisam naviko na tog jezikatreća spora...:supz:
Može biti i da je utor za ključ na zupčaniku treće brzine malo oštečen, pa iz nje lakše iskače.
A kazes da se to desava samo u trecoj brzini, a u prva i druga NE.
Zasto bi se to desavalo samo u jedna brzina neznam, mnogo verovatnije kljuc, rastavjanje ti ne gine, dobro obrati paznja i na zupcanik treca brzina, ali na unutrasnja strana, onamo gde dopira kljuc.
A odakle se čuje taj zvuk kao puška?
Da ti nedolazi iz auspuha?
Možda u momentu rasterećenja motora (kad ispadne ključ),teži da se zalaufa, malo paljenje, ovo ono...pa pukne kroz auspuh?
Ako je iz auspuha,,,nemoj da te brine baš toliko...
to je i kod mene problem,ja sam zamjenio kljuc jer mi je znalo izbacivati i iz druge i trece a sad izbacuje samo jos iz trece ponekad tj cuka jer nisam znao kak mora izgledati dobar zubcanik... :madmana:
kak dugo ga mogu tak tjerat a da necu nista shebat i kolko od prilike kostaju sva tri nova zubcanika posto cu sigurno morat jos jednom sve rastavit i zamjenit u kompletu sva tri zubcanika i kljuc pa da sam onda bez brige !? da,i opruga na kljucu mi je izgledala dosta slaba pa mozda je i to dodatni krivac za lakse izbacivanje...:madmana:
de ti nama reci da ti njega ne gonis na barut :lol: .....puca k'o prangija
negonim ga na barut al puca stvarno smanji mu se zvuk ko da se ugasit hoce i odjednom zalupa jako