blok mjenjaca (prednji dio) i deklo mjenjaca (zadnji dio) su stegnuti s osam vijaka, centrirani s dva zatika, gore desno i dole lijevo; deklo mjenjaca ima dvije rupe s navojima M12 (gore lijevo i dole desno) za vadjenje istog da se nebi desavale situacije kao na tvom TV-u (kidanje coskova dekla ili bloka mjenjaca)
to sto je strgano je malo problem sto je puklo po rupi za zatik, ali bolje i to nego da je unutra nesto puklo
sto se tice varenja, moze se variti samo treba odgovarajucu elektrodu, ne znam napamet ozanku.....veci je problem to sve rastaviti i pripremiti, centrirati koliko toliko....na kraju varenje dodje gospodski posao 8)
cep lijevo je odusak, a mozes i sipati ulje kroz njega, puno brze ide nego kroz rupu na rukavcu
pa sta je on citav dan zavrsavao u provalijama???
imao sam jednog takvog musteriju, mislio sam da ce skoncat pod tomicom, ali nije
- zove telefonom; kupi nove pakne sutra dolazim da smontiras
- sutra dodje, skinem dobose, vidim pakne nisu bas lose ali kad zahtijeva stavljaj nove, smontiram, ustimam, isprobam....koci normalno
- nakon mjesec opet zove; yebale te tvoje pakne nista ne valjaju, JA sam kupio nove sutra dolazim da zamijenis
- :shock:
- sutra dodje sav ljut i nabrijan, MIJENJAJ.....
- skini nove pakne, ocisti, osmirglaj, pregledaj dobose, stavi opet nove pakne.....isprobaj, zgnjeci glavic od volan jer svaki put uzjases volan kad zakocis
- nakon dvije sedmice bez narudzbe uleti u avliju k'o Lauda, sav ljut.....; opet slabe kocnice, postelaj!
- samo probam jeli pedala propala, vidim da nije
- djede slabe tvoje noge!!!
- e? mislis da bi to moglo da bude?
Kad smo već kod kočnica .Preradil sam zadnji trap da mogu počet radit pogonsku prikolicu .I kako ću to sve ispitat bez vodene kočnice odlučio sam stavit disk od GTI a i čeljust i to sam isprobaval.Došal je jedan stari(još je živ)sa TV da me vidio kako blokiram kotače po nizbrdo sa punom prikolicomi da želi probat mojTV.Otišal je sa njim doma zaključal ga u garažu stavil ispred novi R4 i ni mi ga htjel vratit dok mu nisam obećal da ću i njemu napravit isto. i bilo je red napravit.Platil je točno tri puta više nego što sam mu rekao.