Samir_732
Član
- Tu od
- 1 Kol 2011
- Poruka
- 240
Od koliko je tratora taj tvoj sastavljen....:?
od 10 traktora pa ćak i od 420 :lol:
Od koliko je tratora taj tvoj sastavljen....:?
od 10 traktora pa ćak i od 420 :lol:
pozrav , imam jedno pitanje , čemu služe ovi komadi :?: unaprijed hvala na odgovoru
vidim...kad je svaki dio drugačije boje.....nema veze bitno da gonja....artyman:
To bi trebali biti noževi za rotaciju.-za čistiti pašnjak njivu ili......
Dobro vece forumashi
danas sam ujutro ima malo posla sa tomakom oro sam i osjjetio sa krckanje na sredini zglob kad ono kardan pogonski oslabili krstovi
jos slika zar ne
Znači kardane mijenjaš a da faktički ne moraš traktor rasturiti popola? samo na trnu razdvojiš za dužinu koliko su nabijeni na vratilo? imaju kakvu zakačku na vratilu ili ispadaju sami?
Jel za jednu il više komada
Dobro vece forumashi
danas sam ujutro ima malo posla sa tomakom oro sam i osjjetio sa krckanje na sredini zglob kad ono kardan pogonski oslabili krstovi
jos slika zar ne
Pozz!
Vidim opet s....
koliko te je izašlo jer u Hr je kompletan novi zglob oko 80€
(mislim da je prva ugradnja proizvodnje FKL).
Ako možeš reći koje su dimenzije križa kardana (ne daj Bože da danas sutra zatreba)
disi zbalija jeb novo bolje staro haha ma 20 € sve a jasam mjeno krstove a dim 24X55 JESIL ZAHTJEVO SLIKE ONOG VOLANA NISAM USLIKO BICE NEZURI TI SRE .
Dva bubnja po tri noža.
2x60cm debelo je 8mm i izbalansirano na tokarskom (stružnom) stroju.
Jesu , oviMoja preporuka ne 3 već dva noža tri noža nepotrebna , dva noža odrade isti posao , nije klasični malčer pa i ne očekuj savršenstvo , ako su tri noža u prostoru mljevenja dolazi do veće gužve , trpe redukcije , remeni a i pogonski stroj , svi kvalitetniji i oni nekvalitetniji roto malčeri imaju po dva noža , ali se eto neko sjetio da bi tri bolje radila , čudim se da niko nije probao sa četri :mrgreen: noža , razmisli o ovome a napravi po svome da budeš zadovoljan :rolleyess:
ove dimenzije križa od 24x55 me je malo zbunila (tko je proizvođač križa?),
jer još tu dimenziju nisam susreo.
da pitao sam te za slike vodova ventila
i kako funkcionira hidraulika na tom traktoru..,
nije žurba...
to več ima , samo si ti prespavalA kad več pričamo o tome zašto se nitko nije sjetio napravit "kosilicu" sa dvije okomita osi sa po 2 noža na svakoj? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: