Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,085
Pozdrav svim stručnjacima malih traktora TOME VINKOVIĆA. Trebo bi mi jedan savjet. planiram sljedeće godine posadit lješnjak na 2,5 ha, pa me zanima jeli Tomo Vinković tv826 ili Prima tt 840 SA dovoljan za toliku količinu zemlje pošto nebi tu bili velikih radova ( frezanje, tanjuranje, špricanje, i košnja trave). Hvala za savjete.
od 1 do 5 ja bi ti dal 3 za umjetnički dojam i 4 za trud,smanji malo zahvat ljepše ti bu zišlo,a nemaš neke velike komade da bi se moral baš žuriti
To ti je tak kad ljudi misle ako znaju skinuti priručnik s interneta da znaju odmah napraviti generalku ..ja ih zovem google meštri .Da, ja sam to saznao na tezi nacin da faza ubrizgavanje tamo se ne steluje.
Ja napisao ispod regulator paljenja.Ovo je ntko totalno krivo preveo ,nema veze s objašnjenjem :lol:rayer:
A što se to regulira zakretanjem ove pločice?Ovo je ntko totalno krivo preveo ,nema veze s objašnjenjem :lol:rayer:
Zato sto sam hteo da nastelujem fazu ubrizgavanja na tu plocicu i nikad nisam nastelovaoTo ti je tak kad ljudi misle ako znaju skinuti priručnik s interneta da znaju odmah napraviti generalku ..ja ih zovem google meštri .
Zašto si na teži naćin naućio ? ..pa nisi mogo ništa zajebat radi toga .
ništa za obične korisnike .A što se to regulira zakretanjem ove pločice?
evo dokaz hladnog starta....jutros je bilo malo toplije pa je upalio iz prve uz pomoć dekompresora na -4 i gas na pola
slabo se vidi jer je svjetlo s krive strane
http://youtu.be/kc4_SeDAYuw
Pa ovo je odličan start......
ljep pozdrav dragi forumaši na nekom drugom mjestu u neko drugo vrijeme.....
BOK.
Pa, kad budeš hladne glave pregledavao prošle postove, napiši nekoliko riječi o tome .ništa za obične korisnike .
Ne da mi se u detalje jer mi je još gorko u ustima od nedojebanca koji mi jebu mater prek žice , pitaj me za koji dan možda se ohladim ili ti možda oni u međuvremenu objasne .