• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
a da nebi bilo ovako traktor 100cm,prdužeci osovina 11,5cm
100-23=???ah ta matematika hehehe

mursanic

Član
Tu od
1 Lis 2008
Poruka
723
A ja čul 75cm, mada i ovih 88 mi odgovara ,treba mi za isti posel kak i tvom susedu ,bilo je dobro dok nisu pustili grane...samo neznam kolko bu podnesel nagib bočno?A jel to i s felgama okrenutim prema nutra?

Posljednje uređivanje:

teškar

Član
Tu od
12 Pro 2010
Poruka
948
ajojjjj....stisne me oko srca kad vidim ovako tomeka...ali sva sreća nitko od ljudi nije bio gore...:blackeye
Već je limarija sređena, samo još treba struju spojiti. A i sjedalo je nanovo tapecirano. To je bio dobar povod za uređivanje. :lol:

brane30

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
533
A ja čul 75cm, mada i ovih 88 mi odgovara ,treba mi za isti posel kak i tvom susedu ,bilo je dobro dok nisu pustili grane...samo neznam kolko bu podnesel nagib bočno?A jel to i s felgama okrenutim prema nutra?

felge unutra i jako oprezno u krivine i obavezni rollbar !

mursanic

Član
Tu od
1 Lis 2008
Poruka
723
Je,nema druge neg sprobat pa videt ,gde su mu granice.Inače interesantno je da sad moram prodat seriju 800 i kupit svog vršnjaka-p 18...

brane30

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
533
Je,nema druge neg sprobat pa videt ,gde su mu granice.Inače interesantno je da sad moram prodat seriju 800 i kupit svog vršnjaka-p 18...

zkj pa i seriju 800 mozes isto suziti na 90 cm

mursanic

Član
Tu od
1 Lis 2008
Poruka
723
Kaj samo z felgama?mada bi mi i to bilo knap ,ovak kad se ovom starcu skinu produžetci tak je ko motor .Sumnjam da bi se dal ko stari a i za ovu godinu bi morti prešel knap a drugu nikak tak da se kupuje vitalni starac od cca 40g.

brane30

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
533
Kaj samo z felgama?mada bi mi i to bilo knap ,ovak kad se ovom starcu skinu produžetci tak je ko motor .Sumnjam da bi se dal ko stari a i za ovu godinu bi morti prešel knap a drugu nikak tak da se kupuje vitalni starac od cca 40g.

neznam je imas prosiretke ili ne ak imas bacis ih proc i felge okrenes skupa znaci strana di idu utegi ide unutra i to je to tak ja svog povremeno preuredim za neki poslek

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
neznam je imas prosiretke ili ne ak imas bacis ih proc i felge okrenes skupa znaci strana di idu utegi ide unutra i to je to tak ja svog povremeno preuredim za neki poslek

Ako se ne varam kada maknes produžetke i okreneš kola mislim da bude 80 cm...barem su takvi po Vrbniku...

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
tomo522

krumpironja sretno s popravkom.i ja sam prije dva miseca dao 1200kn za sređivanje mog tomice al sad je ko aždaja samo ide:drinkers::drinkers:

brane30

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
533
krumpironja sretno s popravkom.i ja sam prije dva miseca dao 1200kn za sređivanje mog tomice al sad je ko aždaja samo ide:drinkers::drinkers:

ali saltaj u voznji obavezno da razradis zupcanike kak spada :finga:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
evo da i ja napokon stavim koju slikicu mog tome...nadam se da će Grof biti zadovoljan:D
bit će toga još samo da ulovim malo više vrimena za komp.....voze se drva doma pa ne stignem još navečer do kompa....:D:D

Uredan traktor, poštelan kako treba. Vidi se da se brineš o njemu.
Jedino neznam kako uspiješ vozit pošto ti je sjedalo onoliko visoko.

PAŽNJA--PAŽNJA daje se na znanje da sam danas kupio TV-731 1981 godište 1028 radnih sati hrezu veli plug i vadilicu krumpira,orginalni hidraulični volan,izlaz za prikolicu kočenje i kipanje,i sa talijanskom mašinom L.evo slika zapamtite sad njegovo stanje jer sljedi TUNING poslje koga nećete ga prepoznati...

Čestitam na kupnji, nek te dobro služi. Kako čujem a i vidim, traktor je odličan tako da samo napred na TUNING ;)

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Uredan traktor, poštelan kako treba. Vidi se da se brineš o njemu.
Jedino neznam kako uspiješ vozit pošto ti je sjedalo onoliko visoko.

Hahhah a ivan je visok on nije nizak ko nas dva...ja čak razmisljam da produžim pedale jer su mi kratke noge...a od ide sa sicem do neba...jbg možda ima amortizere pa kas sjedne se spusti...

A-A nema više šaltanja u vožnji :D

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
e brane jes možda mislio da ja moe zupčanike razradim.moj se šalta ko BMV:lol::lol:

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
Ako se ne varam kada maknes produžetke i okreneš kola mislim da bude 80 cm...barem su takvi po Vrbniku...

ako se tako napravi traktor dođe na 67cm,al onda je stvarno ko motocikel hehehe...kako je radit sa takvim nemam pojma,a baš mi se ne ekspermentira :lol:

ivankrk

Novi član
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
26
Hahhah a ivan je visok on nije nizak ko nas dva...ja čak razmisljam da produžim pedale jer su mi kratke noge...a od ide sa sicem do neba...jbg možda ima amortizere pa kas sjedne se spusti...

Pa da sam baš i mali,nisam,a i stotka je tu...hehehehee....sjedalo ima amortizere pa se spusti tako da nije problem...:D:D

Već je limarija sređena, samo još treba struju spojiti. A i sjedalo je nanovo tapecirano. To je bio dobar povod za uređivanje. :lol:

ajde neka,baš mi je drago da je riješeno.....to treba proslavit...:partyman::partyman:

Posljednje uređivanje od moderatora:
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh