Već je limarija sređena, samo još treba struju spojiti. A i sjedalo je nanovo tapecirano. To je bio dobar povod za uređivanje. :lol:ajojjjj....stisne me oko srca kad vidim ovako tomeka...ali sva sreća nitko od ljudi nije bio gore...:blackeye
A ja čul 75cm, mada i ovih 88 mi odgovara ,treba mi za isti posel kak i tvom susedu ,bilo je dobro dok nisu pustili grane...samo neznam kolko bu podnesel nagib bočno?A jel to i s felgama okrenutim prema nutra?
Je,nema druge neg sprobat pa videt ,gde su mu granice.Inače interesantno je da sad moram prodat seriju 800 i kupit svog vršnjaka-p 18...
Kaj samo z felgama?mada bi mi i to bilo knap ,ovak kad se ovom starcu skinu produžetci tak je ko motor .Sumnjam da bi se dal ko stari a i za ovu godinu bi morti prešel knap a drugu nikak tak da se kupuje vitalni starac od cca 40g.
neznam je imas prosiretke ili ne ak imas bacis ih proc i felge okrenes skupa znaci strana di idu utegi ide unutra i to je to tak ja svog povremeno preuredim za neki poslek
krumpironja sretno s popravkom.i ja sam prije dva miseca dao 1200kn za sređivanje mog tomice al sad je ko aždaja samo ide:drinkers::drinkers:
evo da i ja napokon stavim koju slikicu mog tome...nadam se da će Grof biti zadovoljan
bit će toga još samo da ulovim malo više vrimena za komp.....voze se drva doma pa ne stignem još navečer do kompa....
PAŽNJA--PAŽNJA daje se na znanje da sam danas kupio TV-731 1981 godište 1028 radnih sati hrezu veli plug i vadilicu krumpira,orginalni hidraulični volan,izlaz za prikolicu kočenje i kipanje,i sa talijanskom mašinom L.evo slika zapamtite sad njegovo stanje jer sljedi TUNING poslje koga nećete ga prepoznati...
ali saltaj u voznji obavezno da razradis zupcanike kak spada :finga:
Uredan traktor, poštelan kako treba. Vidi se da se brineš o njemu.
Jedino neznam kako uspiješ vozit pošto ti je sjedalo onoliko visoko.
ma razradit će njih krumpironja ima da se šalta ko mercedes:lol::lol::lol:
A ma nisam ja jako ni prije...ovo nije zbog šaltanja u vožnji nego zbog rasklimane ručice od brzina od 1,2,3. ima lufta i vani i u mjenjaču
Ako se ne varam kada maknes produžetke i okreneš kola mislim da bude 80 cm...barem su takvi po Vrbniku...
Hahhah a ivan je visok on nije nizak ko nas dva...ja čak razmisljam da produžim pedale jer su mi kratke noge...a od ide sa sicem do neba...jbg možda ima amortizere pa kas sjedne se spusti...
Već je limarija sređena, samo još treba struju spojiti. A i sjedalo je nanovo tapecirano. To je bio dobar povod za uređivanje. :lol: