T
tuaregr10
Guest
Hvala na pohvalam za prodaju,lako se proda pravi stroj i naravno za odgovarajuću cijenu,pozdrav tvome kumu Hrvoje-35,a sad PAŽNJA--PAŽNJA daje se na znanje da sam danas kupio TV-731 1981 godište 1028 radnih sati hrezu veli plug i vadilicu krumpira,orginalni hidraulični volan,izlaz za prikolicu kočenje i kipanje,i sa talijanskom mašinom L.evo slika zapamtite sad njegovo stanje jer sljedi TUNING poslje koga nećete ga prepoznati,imam dobru podlogu za uređivanje nije mi ža uložiti još 1500e kad znam da je to sad to...EEEEEEEEEEEEE da nezaboravim VELIKOOOOOOOOOO HVALA ACI I GORSKOM na podrškame,savjetima i ostalom...
------------------------inače ovaj 731 je rađen za vanjsko tržište,ovaj plastični razervar možda i nije neko rešenje al to mi sad ionako nije važno jer on Tomo je sad u mome dvorištu i ja sam sretan KAO KAKTUS MEĐU BALONIMA..
Pozdrav vtrbovi3 :fball:
Čestitam na kupnji traktora, i neka te dugo i dobro služi :gitarist:. Traktor sada ovako na oko, izgleda u dosta lošem stanju, ali kad se napravi tuning, biti će odličan :blackeye. Ako sam dobro shvatio, taj traktor je iz Vrbovskog, od istog vlasnika gdje je Aco kupio prikolicu :scratch. Čekamo slike nakon "tuninga" .