., sretno sa NOVOM kosilicom! ...
., ovo je jedna od nekoliko vrsti kosilic ke su se delale za traktoriće tomo vinković!., i dan danas se deladu u znamenitoj tvornici, GRAMIP - Dubrava., sistemom kopčanja u tri točke sa standardnim kardanom ili obične - stare neke verzije ALI po narudžbi.-
., ova tvoja koslilica Krumpironja! je; IDEAL-120! ... ., namjenjena za traktoriće serije; 300, 400 i 500.-
., iz te i takove serije ima ista kosilica ALI duže kosište; IDEAL-140, namjenjena za traktoriće serije; 700.-
., sa ove dvi kosilice IDEAL-120-140!, moja obitelj i ja kosili smo 10 godin!, idealna je kosilica ALI nabija u njoj ko sto vragova., nesmi se kosit u brzim okretajima kardana., loša kvaliteta kardanske osovine kosilice.- ...
., lip pozdrav u Sloveniju našem nadasve vridnom forumašu firemanpeter-u!, dela, dela i stalno nešto dela! ...
., lip pozdrav i tebi moj prijatelju BaTek!., VI Slovenci ste mi uzor po 100-tinu stvari - sitnic ke život značidu?., eto, kod tebe mladog i vridnog čovika uvik dela sa tomom i oko tome., pogotovo kad su u pitanju kojekakova izboljšanja?! ...
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...