Nisam nista dirao,na proljece sam zamjenio filtere i ulje,doslo je samo od sebe,na proljece sam odvezo par prikolica drva za ogrijev i onda je vec poceo polako dimit kod malo veceg opterecenja a sad kad sam pocel radit s malcerom je ziva koma!
Kad sam malcirao sikaru visoku 1,5m se nije tolko mucio u drugoj sporoj prosle godine kao sad u istoj brzini sa 20cm travom ,s time da ako ga tako drzim nekih 100 metara onda se auspuh pocne užarivati a to se mi nikad nije događalo prije...
Na nekih 100 km (tj 10x do sume i natrag ukupno 10km po turi ) potrosi oko 1-2dl ulja max, a i stime da ga dosta razbaca kod bosch pumpe,i jos na par mjesta na motoru ,uglavnom na dihtunzima!
Diznu jos nisam provjerio,a i nije dirana od kad sam kupio traktor a mislim da ni dugo prije toga,isto kao ni bosch pumpa!
Kompresiju nisam mjerio-kolko uopce mora biti?
Kad ga upalim ne zadimi bas nista i pali odlicno,ulje je na max,nije preko.
Bakrene podloske uvjek stavljam nove,nitko nista nije dirao jer samo ja radim s njim,sto se tice gasa,meni izgleda da se odaziva normalno,rezervar sam cistio prije 2 god...!? imas jos mozda kakvu ideju? hvala za sad...