Ma ti si krumpironja malac i po blago onoj koja se uda za tebe!!!!!
ej ti,tino7530 pozdrav!
hvala ti na javljanju i ponudi pluga, ali nema smisla ugovarati trgovinu, jer sam u SR...i na kraju će plug izaći skuplje nego kajgana Svetog Petra.
U svakom slučaju, hvala!
Ali možeš ti to komotno poslikati sve priključke što ima susjed, i postaviti slike na forum...možda nekom baš treba nešto od tih priključaka
pozzz joe!:weedman:
hehe ja mislio da si ti iz HR
budem poslikao
njegva kćer živi u zagrebu sa svjim mužem a tu dolaze samo vikendom tak da mogu u tjednu radit šta oču po njegvom drorištu ,al me susjedi nesmiju vidit xD
Jedno pitanje za krumpironju kolko ima vinograda ?? i blago tebi tvoj tomo vinkovič 826 ima servo moj tomek 822 nema servo kad ga malo brže poteram u rikverc on odma zavrti se da ti ruku odseče
onda ga rastavi i salji postom komad po komad :weedman:
I još malo od dnas...mislim da je komentar suvišan
Nažalost nisam dobio priliku da je vozim skroz do klimna...bla bla kažu da je pre opsasno mos mislit...jbg i ovako je dosla doole "sigurnije"..
I još malo od dnas...mislim da je komentar suvišan
Nažalost nisam dobio priliku da je vozim skroz do klimna...bla bla kažu da je pre opsasno mos mislit...jbg i ovako je dosla doole "sigurnije"..
Pozdrav Krumpironja :arrow:
Kako je čudno vidjeti da Tomo vuče "jahtu", kako je malen prema njoj ...:supz: Koliko je teška ta "jahta" :fball:? Vidim da si morao skidati arnjeve, da je možeš prikopčati na traktor :|.
...a cipelama se značajno smanjuje vijek trajanja :weedman: .
ideja je dobra al mislim da bi ti zubi trebali biti malo manji il samo izgledaju veliki na slici al u svakom slučaju dobra ideja:supz: