Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,085
Kumpare, Kumpironja imaš pp
Imam 45 cm od pocetka do kraja
Kumpare, Kumpironja imaš pp
Krumpironja savršen video al kaj taj goldoni odlučil se preselit k tebi :mrgreen::vragek:
Kriza za vodu.:drinkers:
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=QuJSYuoSr0s&feature=channel&list=UL[/YT]
pozdrav svima
ssucur znam kako je bez vode i ta kriza me načerala da kopam bunar a tomo sve ove predhodne dane je spremo srestva za bunar
i tako sam poslikao cišcenje bunara kamen , blato i zemlja sve u tominu prikolicu
mislim da na ovome plugu ima još posla ,,,,,,,,,
pojačati flah koji drži topling polugu
poskidati vijke koji ne daju plugu da šeta ljevo - desno
naklepati pravilno lemeš
skinuti šinju jer ispravno naklepanom i podešenom plugu ne treba --- silovanje ne može nikada biti dobro :roll:
kolega čini mi se da ti je plug dosta nisko........neznam kak će to ići u oranju kad ti jedna strana bude u brazdi a nemožeš ga dignut višlje
i sa time se slažem , trebalo bi ga navariti na gornju stranu prihvata
da se plug dobro ukopa njega u zemjli drži brazda koja je podrovana i koju treba okrenuti te plug NE može skakati iz zemlje i niki kamen ga ne može izbaciti več samo može zapeti i zaustaviti traktor .
!!!!!!!!!!!!!
Rano dobro jutro svima
Uskoro par novih slika od Tomice moga sa par novih stvarcica
A sada par upita oko sitnih problemcica, sinoc do uvecer sa jednim iskusnijim traktoristom mojim montirao ovakvu kosu grebenjacu na svog TV 822
I dok smo podesili kardan koji sam kupio bilo je na knap, nju sam polovnu kupio,nije dosao sam njom, pa sam rezao jedan sto sam kupio. Ne znam koliki je prosjek ,ali da li tko moze reci koliko hidraulika moze dici pri prevozu ovakvu kosu,i kako se stima da ide vise???
Kosa kosi odlicno samo je nakon kraceg rada pukla drvena radilica (sagnjila od lezanja na jednom kraju) da li tko prepoznaje tip kose i gdje se mogu nabaviti nove drvene radilice???
Unaprijed zahvaljujem na savjetima ))
LP
TONI