Što se tiče prekidača svetala, taj originalni je od zastavinih vozila!gdje se rezervni dijelovi ,kao auspuh ,prekidaci i ostali za TV 822 mogu u hr kupiti??? AKo se zaletim prema sjeveru hr.???
LP
TONI
još mi uvijek nejde u glavu zašto je tomo vinkovič propal
http://www.youtube.com/watch?v=syvrEWpaePQ&feature=player_detailpage
posto brisete i toliko ste pametni da vređate sve formuse koji su tu duze od vas recite ko je organiziral okupljenje i ko je sposoban za tko nesto ?
a sad brisite ako ocete !:evil:
@Nito - a joooj prelep ti je TV...rayer::supz:
Jesi možda stavljao H sijalice u farove?
Da ti zbog toga nije crko prekidač?
Ako jesi, onda trebaš i rele povezati u strujni krug rasvete!
posto brisete i toliko ste pametni da vređate sve formuse koji su tu duze od vas recite ko je organiziral okupljenje i ko je sposoban za tko nesto ?
a sad brisite ako ocete !:evil:
Za taj prekidač od zastave, nebi trebao ići jače od onih klasičnih sijalica 40/45W!
Nego zaboravih te pohvaliti za Roll Bar...fino izgleda, samo malo previsoka ili mi se samo čini
No nema to ni veze, nego da te pitam: šta ćeš staviti sa gornje strane, i kad staviš javi rezultate - kako se ponaša na vibracije?
Jest da tvoj nebi trebao imate tolike vibracije kao TV818 sa 1cilindrom, al me interesuju rezultati.
Hvala unapred...
pozzz joe!
Koje su orginal sijalice?
Ne znam plug jos dobro nastelovati, treba mi duzi toplinger ,nisam uspio previse ga odignuti, a vidjet cemo,jos sam ja na pocetku
Trebam savet. Kod TV 523 meraci ulja u prednjem i zadnjem diferencijalu nisu iste duzine. Kako bi trebalo da bude koji gde ide jer je kod mene bilo kraci napred a duzi pozadi onda imam pozadi vise ulja a napred malo a kad zamenim onda je ok. Da nije predhodni vlasnik pomesao merace. Hvala unapred.
nije ništa pomješano...tako mora biti
izgleda da nisam osoba od povjerenja...hehe ma krača ide spreda,volio bi da netko to potvrdi,ne zbog mene,nego da ne zbunimo čovjeka
ako ne nabaviš utege nećeš vući taj plug nešto lagano ili si nađi jednobrazni ,snage ima samo nema težine taj traktor....a i to ti je original plug od tome ima jedno 20 godina ja imam taj plug samo malo prerađen jer to kompčanje koje ti sad imaš sa zakretanjem otkinulo nekoliko puta ....