Pozdrav svima!
Hihihi...rukavice a???...
sigurnije je, manje će boljeti...:lol:
Dobio sam je sa blokiranim bočnim ležajevima i puknutim poklopcem kućišta;
sve zamijenio navario kopčanje u 3 točke i gas, kad ono krrrrrr, riknija valjkasti ležaj i zupčanik u mjenjaču
dobro nam došao @zilee!
Neverujem da je to riknulo zbog freze...bilo je to načeto ranije i samo čekalo momenat da pravi krrrrr...a ta freza dušu dalo za to.
Uglavnom lepo si preradio frezu, prosto i jednostavno.:supz:
Dečki molim pomoć, nedavno nakon što sam skinuo frezu s TV 523, zaboravio sam skinuti (neznam kako se točno zove) dio koji se stavlja na kardan prije postavljanja freze valjda prjenosnik smjera vrtnje ili tako nekako, kojega sam izgubio. Oni koji se razumiu svatiti će o čemu pričam, znači radi se o malom dijelu kojeg je potrebno staviti unutar na kardan tako kad se freza stavi na to da može kardan pogoniti. E sad vas molim gdje se to može kupiti i koliko košta?
@susjed - ima ovde nešto iz naftalina, što se tiče brojeva telefona za nabavku delova:
http://poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=16178&page=119
A sledeći put skidaj tu leptir(kandžastu) spojku kad nekoristiš frezu, jer znajući Marfija, ako nešto može da spadne...to će i spasti!
pozzz joe!:mrgreen:
Imam promlem!
To jest nije neki problem, al me zanima stanje kod ostalih vlasnika TV-a!
Naime, poznato je da sam došao do utega za TV, ali ima jedna nedoumica, i neznam dali je to normalno, i kakva je situacija kod vas?
Ima tu 4 utega sa nekim serijskim brojevima na njima(45kg), i 2 bez broja(48kg).
E sad htedoh montirati te iste što imam 4 komada, ali prccc...neće da legne idealno u felnu!
Dok ova dva od 48kg ležu idealno, i čak imaju lufta u felni.
Ako iko ima takve utege sa nekim brojevima, i malo oštrijim ivicama odlivene, i ako je u mogućnosti da pogleda na svom traktoru dali leže utezi idealno na felnu?
Trebalo bi da seto vidi spolja da neleži kako treba, netreba se skidati ništa.
Bukvalno kad stavim kotač na uteg, imam lufta nekih 5-7mm između felge i utega, pašu rupe za vijke, i kad kreneš zatezati... jednostavno se iskosi i silom ga privlačiš, al neće do kraja...ostane lufta!
Mogu podmetnuti nešto između, nije nikakav problem...al me užasno nervira, zašto neleže kako treba!:madmana:
Dali ima još neko isti slučaj? Ili su moje felne drugačije?
Ako itko može proveriti, puno hvala!
pozzz joe!:mrgreen: