Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,085
5 u zalaganje za ovo!
nego, jel planiraš i noću orati s tolko svjetala?
dobro si ti to složio al kad par puta zaboraviš u travi pa se budeš vraćao ponovo nebudeš više mećao zaštitu....lampe su ok...gore ko u betlehemuartyman:
da čujem vlasnike serije 7, da li se na njega može prikopčati standardna vadilica (ona što trese) krumpira?
hvala
lp
da čujem vlasnike serije 7, da li se na njega može prikopčati standardna vadilica (ona što trese) krumpira?
hvala
lp
Pozdrav svima!
pozzz joe!:mrgreen:
Ma tomica je za sve...oču reč za sve sta meni treba hahaha...da nebi bilo da stavljam iste postove ovdje je drugačiji tekst...evo končano lampe...
Evo jos sam danas i zažtitu složio
Pozdrav Krumpironja :arrow:
Lampe su jake, sve oko sebe "zasvjetle" :weedman:! Sada Tomo svijetli kao božićno drvce, a i izgleda lijepše sa ovim lampama . Sad možeš po mraku bez brige obavljati poslove sa Tomom :supz:.
Ijooj...joe jesi srecan.... da je meni takvih 6....
A nista me ne cudi da se takve stvari nalaze na otpadaima...vjerovatno su negdje maznuti...mada i to nemora da znaci...ljudi sve prodaju...samo da imaju hljeba da jedu...
Lijepo si ti bome trgovao , sada imaš i za nutarnje i vanjske ,,,,, ako tomica izdrži ,, ma ne sekiraj se uvijek će se neko naći ko ih nema a treba ,,,, znam da im nisi odredio mjesto ne bi ih ni uzimao , malo počistiti , pobojati biče vredniji nego novi
i onda nakon negdje 45min normalnog kosenja desi se krah izlaza za kopcanje kardana na kosi, kao da je varen vec prije, sada ako ko moze reci koju pametnu,savjetovati,da li da kontaktiram novi kupujem? gdje ima? i tako, pa sada vas pitam
http://youtu.be/hyq9ehPxIl0
video prije kvara