sduspara
Član
- Tu od
- 30 Sij 2010
- Poruka
- 118
Malo podignut volan (nekih desetak cm otprilike) , ideja je da će možda manje leđa bolit.
Pozdrav sduspara
Lijepo ste sredili Tomu, svaka čast :supz:. Samo napravite struju do kraja i arnjeve jer oni glavu čuvaju, a i s njima traktor puno lijepše izgleda :mrgreen:.
Pripravljeni na zimo
sduspara
Lijepo si sredio tomicu super izgleda :supz:. Gdje ti je rucna kocnica na slici sam primijetio da je nema??? Koje si kiseline koristio da bi skinuo masnoce sa tomice??
Pozdrav artyman:
sduspara, super koo nov.:drinkers:
Kamen smo izgleda kupili u Hercegovini.
Mi u Hercegovini se divimo zelenim površinama i šumama a vi u Sloveniji kamenu.
Da je bilo malo rasporedit, 50:50
Pozz
koliko košta tehnički,reg i osiguranje odnosno šta sve treba za registraciju tome.
Moja situacija je slijedeća. nije nikada bio registriran. koristi se na imanju već 30g. ne znam ni gdje su mu papiri.
eto što je sve potrebno i koliko dođe
ili je možda jednostavnije nabaviti registriranu prikolicu pa ga vozati u tome.
Koliko je težak TV?
21KS. tako sam i mislio. ali sad kad gledam prikolica se registrira jednom u 10g. a meni tomo treba na dvije unutargradske relacije. bolje ga onda na prikolicu ili pod rotirkom i sva 4 odvesti tih par km dalje. a u prikolicu mi stanu i svi priključci.
Pozz
koliko košta tehnički,reg i osiguranje odnosno šta sve treba za registraciju tome.
Moja situacija je slijedeća. nije nikada bio registriran. koristi se na imanju već 30g. ne znam ni gdje su mu papiri.
eto što je sve potrebno i koliko dođe
ili je možda jednostavnije nabaviti registriranu prikolicu pa ga vozati u tome.
Koliko je težak TV?