Ili samo nasloniš da je ne oštetiš ili izgubiš.:madmana:osječaj kad staviš tablicu na njega- neprocijenjivo
i ta manja ide malo sa strane ili gresim? Jedan tocak ti prekriva i ona od 94cm. Ispravite me ako gresim. Ja bih preporucio sto manji jer je laksi za traktor a banatska zemlja...
Pozdrav!
naša za auto. nisam siguran jel trajno ili na svakih par godina i nešto je malo novaca.
U pravu si, moja greška, taj je traktor 521.
Mislim da su tvoji utegi isti ko kod mene.
PS
Dal ti znaš Samota?
Ne... Avto.net
Tvoji su lepši.:rolleyess:
nito prijatelju niš se nebrini....dok je brusilice i aparata za varenje nema frke....znam ja da bi ti volio da ga dižeš što višlje al poluge ti neće dat da plug ide duboko....morat ćeš opet rezat...jesi li već probao orat sa tako prerađenim...
Pozz svima,
evo mene na brzinu da odgovorim....
ove slike sto stoje iznad plugova jeste oranje sa tom novom preinakom, ide koliko ide sada, ne znam mjerio sam negdje oko 18-20cm, sada koji su vasi savjeti? sto da radim? Kako poluge da stoje? U biti kačenje je spušteno za 19cm, nije problem lako se rijesi, sto kažeš tomo ima brusilica i aparat
Da čujem pomoć i savjete... nije problem, sve se to napravi za 1h
pozz
Mo malo si stvarno pretjerao u produžetku ,,,,,,,,,, ali u radu se nikada ne zna što če ispasti dok nije gotovo ,,,, pomoći ima ali če trrebati prirezati , koliko vidjeće se
Istina što kažu kolege za španere trebaju biti pritegnuti možda malo raspušteni jer u suštini plug kada je maksimalno u zemlji poluge sa kuglama bi smjele biti do max vodoravnog položaja a poželjno je i malo više da osovina pluga ne služi kao ralica jer uvjek ima nešto što se zaorava , gnoj , trava , kuruzinac i td. a to onda štopa plug , malo češ korigirati