antimon77
Član
- Tu od
- 14 Ruj 2011
- Poruka
- 60
hahahaha pa da to je za tebe kao reći dobar dan:icon_biggrin: aj sačekaj dok ja ne budem rastavljao da se ne mučiš dva puta.
..a možda i on ima jednog u djelovima što znaš ..
hahahaha pa da to je za tebe kao reći dobar dan:icon_biggrin: aj sačekaj dok ja ne budem rastavljao da se ne mučiš dva puta.
Prije par stranica je bilo govora o korpama,pa da stavim par slika kakvu sam ja napravio.Korpa kipa pomoču top linka+lanac.Za toliko koliko se cilindar izvuče+ toliko podigne lanac korpu od nosača.Nije baš veliki naklon ali za pesak i drva je dovoljan a može se i rukama do kraja prevrnut.Zadnja stranica se sa donje strane otvara pomoču poluge na prednjoj strani,ona preko sajle stegne oba bolcna skupa i otvara.A za kontra odšrafim one rinke sa strane ,može se i cijela skinut.Ima još jedna dobra strana kad se kutija skine sa nosača ostanu donje vilice koje služe kao paletni viličar.Profili za vilice su od avtodizala,vrlo jak i žilav material.Nosio sam preko 500kg brez problema,s tim da sam ga spreda obtežio s utegom(lagan prednji kraj,motor sam aluminij).Korpa je super stvar i kod mene je najviše u upotrebi.Za kraj bi reko bilokakva da je svaka služi.Ko je nema nek si složi barem lesenu neče požalit.
L.P.:icon_thumright::icon_pidu:
Svaka čast , ljepi komplet za maloga TOMICUsmirk):
Vec ga snimio al skuuuuup.....![]()
mislim na sve koji obavljaju usluge naravno za novac ,da li je netko od vas otvorio obrt ili nešto slićno ,paušal ...ili što već kao je glasilo ili što je najpovoljnije ...da budemo čisti pred poreznim zakonom...
Dragi forumaši molio bih za vaše mišljenje. Dakle imam TV-420 te sam za njega nabavio kardansku inverziju omjer 1:2. Dakle ukoliko spojim kardansko vratilo od mojeg TV na manji zupčanik kardanske inverzije na izlaznoj osovini inverzije dobivam duplo manji broj okretaja ali veću snagu. Ako spojim na veći zupčanik dobivam duplo veći broj okretaja ali duplo manju snagu. S obzirom da imam namjeru na inverziju spojiti nosešeni atomizer od 200 litara i vodenu pumpu za navodnjavanje meni bi pasalo da povečam broj okretaja na izlaznoj osovini inverzije ali me brine što sam smanjio snagu. Postavljam pitanje dali me treba birnuti gubitalk snage na izlaznoj osovini s obzirom da spajam atomizer i vodenu pumpu? Ljubazno molim za savjet i vaše mišljenje.
http://www.mojalbum.com/hrvoje-35/inverzija-kardana/inverzija-kardana/20472661
Pozdrav forumaši![]()