Pozdrav svima. Smatram da nije loše imati bar približnu temperaturu motora, pogotovu u vrućim ljetnim mjesecima, jer iz iskustva znam da se ljeti zna dobrano zagrijati.
Ja mislim da je gornja rupica, vijak M8 na nosaču mog filtera, namjenjena za spajanje manometra pritiska ulja, koji milslim ugraditi.
Pošto sam sam radio svu elektroinstalaciju na tomeku prvo sam napravio šemu, pa evo ako nekome nešto zatreba. Alternator je od Golfa II, jučer isprobano sve fercera. Umjesto D+ sa alternatora što ide na anlaser treba da stoji B+.QUOTE]
Stjepko, svaka čast na trudu oko sheme spajanja.. Lijepo je imati takav podatak i još k tome uredno nacrtan uz svog Tomicu.. Stvarno nije bitno u kojoj temi o tomicama se nalazi, važno da je nekom pomogla. Ostalo su tehnikalije i vrlo mali problemi. Uostalom, ako se na svako pitanje odgovori samo jednom i nikad više, tada novijim članovima bude teško pretraživati sve teme i za neke posjetitelje to izgleda kao da nikad nije ni bilo razgovora o tome..
Pa zar nije lijepo razgovarati unedogled o malim traktorićima, o pedeset verzija rješenja jednog problema i vrlo korisnim iskustvima vlasnika Tome Vinkovića kojima se pomaže svim ostalim vlasnicima u problemu..