• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

gorski

Tu od
2 Sij 2011
Poruka
408
Stjepko, svaka čast na trudu oko sheme spajanja.. Lijepo je imati takav podatak i još k tome uredno nacrtan uz svog Tomicu.. Stvarno nije bitno u kojoj temi o tomicama se nalazi, važno da je nekom pomogla. Ostalo su tehnikalije i vrlo mali problemi. Uostalom, ako se na svako pitanje odgovori samo jednom i nikad više, tada novijim članovima bude teško pretraživati sve teme i za neke posjetitelje to izgleda kao da nikad nije ni bilo razgovora o tome..

I ja kazem svaka mu čast jer će mnogi imati koristi .Ovo nećeš naći na nijednoj od 1676 stranica sve je prebačeno ovdje pa pogledaj
Poljoprivredni Forum > TRAKTORI > MEHANIČKA RADIONICA Problemi sa el. instancijom na TV traktorima .
i svako daljnje komentiranje struje moderatori će prebaciti tu ne vidim u čemu je problem.;)

Mozda neko moze mi pomoci, kakav treba da bude zazor ventila na tomo 730

Najbolje izmedju 0,25 i 0,30 ako tako možeš poštelati a ako ne onda bolje 0,30

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
I ja kazem svaka mu čast jer će mnogi imati koristi .Ovo nećeš naći na nijednoj od 1676 stranica sve je prebačeno ovdje pa pogledaj
Poljoprivredni Forum > TRAKTORI > MEHANIČKA RADIONICA Problemi sa el. instancijom na TV traktorima .
i svako daljnje komentiranje struje moderatori će prebaciti tu ne vidim u čemu je problem.;)

U skromnosti..

Postar

Aktivni član
Tu od
23 Stu 2012
Poruka
229
Kolega @tv 732, cestitam na prodaji,kao sto si i sam rekao malo smo dalje bili,a draze mi da se vidimo skupa da popijemo nesto,za posao uvek se moze naci vremena :)

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
Evo jedan TV418 stari model,na kom je preradjen volan i sad mu je ko na novijim modelima./QUOTE]
Može i ovo.:p
19270352.jpg

sumadinac

Član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
815
Evo jedan vrlo lepo uradjen cirkular sa elevatotom za TV.

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=UqeJGm17VxA[/YT]

Posljednje uređivanje od moderatora:

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Dobar snimak ali prekratak.Morao bi malo da pokaže sa svih strana i odpili koje drvo da se vidi kako ga traka pokupi.Inače dobro smišljeno,ako imaš još koji snimak od ovoga stavi tu.Ja sam sad na polovini izgradnje sličnoga,pa me zanimaju i ostale samogradnje.L.P.

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
Ma kužim ja tebe ali ti mene ne pa ćemo probati ovako ! svi ovakvi traktori kao na slici su istih šasija odnosno getriba samo serija 826 i 830 ima proširivače zato su širi .a taj auspuh je od slavijina motorra i na istoj je strani i od DMB-ovog samo sta je drukciji .znači na svim tim traktorima ugradjivali su se motori jednocilindricni od 18 i 21 konj i dvocilindrični od 22,26 i 30 konja pa ako se još nismo skuzili javi mi se na pp

Skontali smo se..Hvala na odgovorima ;)

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Matrix evo ti konkretan odgovor od Grofa:

"., u tomu vinkovića, tv-826, tt-826 i prima-tt826 ugradjivali su se samo motori od slavije i to jačine od 16,5., 19 i 22 kw., dva celindra.-

., rudjerini motori ugradjivani su samo u traktore od; tv-822 i tt-822, dva celindra.-

., tomo vinković, pa onda tvornica traktora i poslje prima nikada nisu tvornički ugradjivali motor lda - lombardini pod oznakom 826., ...

., jedino sam ja ugradio u moga tomu vinkovića tv-826, slavija, ugradili smo motor lombardini od vojnoga agregata i bio je oko 33 - 35 ks., znači nešto jača verzija od ove standardne verzije ka se ugradjivala u traktore tvornički! ..
.":tractor:

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Evo još par slika od završene prikolice,malo hidravlike,ručna kočnica od prikolice na nosaču pokraj blatobrana i sakriven alternator. L.P.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh