Stjepko, svaka čast na trudu oko sheme spajanja.. Lijepo je imati takav podatak i još k tome uredno nacrtan uz svog Tomicu.. Stvarno nije bitno u kojoj temi o tomicama se nalazi, važno da je nekom pomogla. Ostalo su tehnikalije i vrlo mali problemi. Uostalom, ako se na svako pitanje odgovori samo jednom i nikad više, tada novijim članovima bude teško pretraživati sve teme i za neke posjetitelje to izgleda kao da nikad nije ni bilo razgovora o tome..
I ja kazem svaka mu čast jer će mnogi imati koristi .Ovo nećeš naći na nijednoj od 1676 stranica sve je prebačeno ovdje pa pogledaj
Poljoprivredni Forum > TRAKTORI > MEHANIČKA RADIONICA Problemi sa el. instancijom na TV traktorima .
i svako daljnje komentiranje struje moderatori će prebaciti tu ne vidim u čemu je problem.
Mozda neko moze mi pomoci, kakav treba da bude zazor ventila na tomo 730
Najbolje izmedju 0,25 i 0,30 ako tako možeš poštelati a ako ne onda bolje 0,30
kome treba šta od ponuđenog, nek izvoli
http://www.pik.ba/artikal/5399118/freza-tomo-vinkovic-732/
Ja kolegi (poštar) nudio frezu za 1100 KM ili 550 eura on se nešto razmišlja, danas ljudi iz Sarajeva dođoše i odvezoše je za 1200 KM- 600 eura, :rolleyess:
I ja kazem svaka mu čast jer će mnogi imati koristi .Ovo nećeš naći na nijednoj od 1676 stranica sve je prebačeno ovdje pa pogledaj
Poljoprivredni Forum > TRAKTORI > MEHANIČKA RADIONICA Problemi sa el. instancijom na TV traktorima .
i svako daljnje komentiranje struje moderatori će prebaciti tu ne vidim u čemu je problem.
U skromnosti..
pozzz dobri narode
pogledajte kako malci zlostavljaju Tomice ,ali su dobro ocuvani svaka cas :drinkers:
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=bd9-cmYaSv4[/YT]
Evo jedan TV418 stari model,na kom je preradjen volan i sad mu je ko na novijim modelima./QUOTE]
Može i ovo.
![]()
jaro gdjesi i od koga kupio traktor postosam ija blizu i vjerojatno poznajem traktor
Ako napišeš koji je motor lakše će ti odgovoriti.zdravo,da li vi znate gdje se moze kupiti radilica za tomu tv 30 i koliko kosta.hvala
Ma kužim ja tebe ali ti mene ne pa ćemo probati ovako ! svi ovakvi traktori kao na slici su istih šasija odnosno getriba samo serija 826 i 830 ima proširivače zato su širi .a taj auspuh je od slavijina motorra i na istoj je strani i od DMB-ovog samo sta je drukciji .znači na svim tim traktorima ugradjivali su se motori jednocilindricni od 18 i 21 konj i dvocilindrični od 22,26 i 30 konja pa ako se još nismo skuzili javi mi se na pp
Skontali smo se..Hvala na odgovorima![]()