Pozdrav svima!
@antimon - evo kako je kod mene bila situacija oko tih odstojnika.
Ovaj unutrašnji nisam ni skidao, možda to i nije odstojnik, al trebalo bi da jeste...tako da sad i nemogu ništa sigurno reći, šta i kako...
Nego evo da prikažem stanje kod mene kako je bilo originalno, pa probaj izvući neki zaključak, iz svega toga...
Očigledno kod tebe nešto neštima? Nešto je pomereno...?
Uglavnom manje više kakvo je uzubljenje na onim tvojim slikama, nego trebao bi gledati, da ovaj zubčanik "promene smera" bude što bliže dekli, tj. hoću reći da uzubljenje na "trostepenom zubčaniku" bude tako, da kad pomeraš "uključni zubčanik" na "pogonskom vratilu" do kraja(brzohodna), ostane mali razmak da se zubčanici "promene smera" i "uključni "nemogu međusobno uzubiti, jer oboje trče na"trostepenom" i bilo bi krkljanja zuba, tj. lomova!
Evo slike, vidi se trag na "trostepenom" gde su uzubljivali zubčanici - oko 2mm!
Inače sad kad gledam, kod tebe je stvarno čudna situacija(gledajući slike), što se tiče onih uzubljivanja (uokvireno)... a možda ti je pomeren zubčanik "sporohodne"(normalnog hoda), pa zato nemaš idealno uzubljivanje na tom mestu, i to pravi problem?
Moje mišljenje...prvo gledaj da uzubljenje na kraju "trostepenog" bude kako treba, i prema njemu koriguj i pomeraj zubčanik "sporohodne"(normalnog hoda).
Ništa drugo ti pametnije nemogu reći trenutno, razmotri situaciju na terenu, pa javi...
baš me interesuje, kakvi je mali đavo ušo u tvoju getribu???
sretno sa radovima...
pozzz joe!
Šta bi sa getribom? Kučište getribe je bilo vareno iznutra tako kad sam stavio frezu malo frezao puče samo tako

Ali sad je ok kupio sve novo a ujedno sam napravio i sav pregled motora i ostalog i mali za sada radi bez problema.

Km sat, iskreno ja bih najrađe da je sve analogno ali analogni instrumenti koštaju ko suho zlato ono šta sam našao na internetu iz tog razloga radim elektronske tj. sa led displeyom.
Ma mislio sam, ako si krenuo sa silnom digitalizacijom instrumenata, uzmi onaj km/sat kod kineza, što koriste biciklisti, nalepi magnetić na kotač, negde blizu fiksiraj senzor...ukucaj obim kotača u podešavanjima uređaja, i imaš pokazivanje brzine kojom juriš po drumu, i šibaj...
Znači getriba rešeno, al šta je puklo? Imaš li koju sliku ili nešto oko radova?
Nije da mi je drago, al čisto ono da se baci oko, šta i kako nevalja raditi u buduće. Da znamo...:icon_winkle:
pozzz joe!:icon_weed: