pozdrav svima!
@samir 732 & @antimon77 dobro nam došli!
auuuu,@antimon77 - šta su mu radili da je pokrijan na sve strane?
jednostavno za nepoverovati, da se može tako pokrijati kućišta i dekle.
al šta je tu je, nema nazad...treba sad izmudrovati najbezbolnije rešenje, da se TV dovede u funkcionalno stanje. Jeste da 1000e nije neka lova za takav traktor, ali u ovakom stanju...hmmm
Pa zašto si uopšte obavljao trgovinu na neviđeno???
Pa nije na doslovno neviđeno bile su par fotki tek da se prepozna da je uopće traktor a ne avion ...

)), heheh šalim se naravno , čovjek je objasnio u kakvom je stanju vjerovao sam na riječ što je danas rijetkost a opet mogu reći da se možda i nismo shvatili oko nekih djelova i oštećenja ali to je danas tako ( tko ne riskira taj i ne profitira )... možda smo pričali samo o oštećenjima predjeg kućišta ... a na kraju ima tu svega pomalo u pitanju je i zadnje ( koje se možda uspije srediti ) pa treba piksirati zglob što bi bilo za očekivati na svakom novo-kupljenom ... i tako eto za sad još neki nedostaci nekih šarafića .. sajli .. sve u svemu mislim da je to ok za početak ... ima posla to sigurno ali svatko zna svoje , neznam kako drugi misle ali 1000e za tomu 30ks mislim da je u redu pa da je u bilo kakvom stanju vrijedi dat još ako se malo kužiš u šarafanje možeš ga dobrano utegnit , već da dam 3 - 3,5 za kao ispravno a da opet budem nezadovoljan te nanovo uložim još par stoja ...
..a de mi reci jeli znaš kak se kreću djelovi tamo kod vas za tomicu jasu li skuplji / jeftiniji već u hr ...šta misliš jeli bi ja mogao tamo naći negdje polovnih djelova za mog ....