firemanpeter
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Svi 2008
- Poruka
- 1,886
firemanpeter
meni štima.ako mi se što dogodi ja sam kriv i preuzimam svu krivnju.pošteno? ja mislim da je.na svu sreću punoljetan sam i sam za sebe odgovaram ako se što dogodi.
Pošteno je!
Pozdrav svima,hocu da pitam posto sam ustanovio da kompresija od tv 730 bezi izmedzu glava motora i cilindar hocu da izvadimglavu motora i eventualno promenim brtvu.Moje pitanje je dali mogu da izvadim glavu motora bez da diram ventila,mislim dali izadze komplet.Mislim da ovo moram da uradim posto hladan traktor' uopste' nemogu da upalim.Hvala
Ako ti dimi između glave i cilindra onda sigurno taj spoj ne brtvi dobro i potreban je popravke
Glavu možeš vaditi bez diranja ventila. Otvori poklopac glave i sve če ti biti jasno. Pažljivo pogledaj u rupu (u cjev) gde stoje šipke koje idu iz motora u glavu na klavir ventila. To zapamti kako su bile da budeš onda pravilno sastavijo nazad.
Vjerujem da to nije jedini razlog lošeg paljenja. Trebalo bi provjeriti i predpaljenje i možda još koju drugu stvar ali ja bi prvo ove dvije stvari sredijo pa ako bude trebalo onda dalje.
Samir 732
Pozdrav dečko
Nadam se da se ne ljutiš danas posle naše priče zapravo šale, barem ja sam shvatijo to ko šalu. :icon_e_wink: