strongboyy
Član
- Tu od
- 2 Stu 2010
- Poruka
- 389
povoljnije ne moze bitiDobro si prošo,to je jako povolno.Kod mene je strugar 40eur na sat i još material tako da za te pare nemoguče.
povoljnije ne moze bitiDobro si prošo,to je jako povolno.Kod mene je strugar 40eur na sat i još material tako da za te pare nemoguče.
Slažem se...:icon_wink:povoljnije ne moze biti
gdje si nabavio?Nemam je.envy):
![]()
700 eura :icon_e_surprised:Slažem se...:icon_wink:
http://www.bolha.com/kmetijstvo-gozdarstvo/kmetijstvo/traktorji/ostali-traktorji/tomo-vinkovic-sredinski-zgib-1284498251.html?aclct=1361561783
http://www.bolha.com/kmetijstvo-gozdarstvo/kmetijstvo/traktorski-rezervni-deli/ostali-traktorski-deli/obnovljeni-sredinski-deli-tomo-vinkovic-1281972392.html?aclct=1362087260
[/URL]strongboyy; [URL="http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=452702" kaže:
Eeeeeeeeeee mi imamo EVROPSKE cijene, a.........................nijenod):
znaci sredisnji dio(polovni) = celi traktor (polovni):icon_eyes:
Ma nije mi mrsko uopšte, mogu ti doči tamo pa to srediti i to za đabe pošto smo forumski kolegi. Jel, više nego pošteno od mene, jeli?pa akoti nije mrsko haj zamjeni trebami rodaku .,:icon_jook:
kod nas je situacija sljedeća:
daleko nam je odlazit do tehničkog (30km) pa onda oni dolaze u veće mjesta kao npr Malinsku koja je od mene kojih 15 km.
a scena na registraciji je ovakva.ljudi koji to slikaju uzmu sa sobom onaj trokut narančasti prislone ga tek olko da stoji slikaju, pa ga stave na prikolicu, slikaju i to je to.
zaštitni luk nitko nema nego je jedan čovjek to napravio.uzeo je dugački cijev, savio ju da bude kao luk a na krajevima cijevi je stavio L profil i to navario i ofarbao. i onda on dođe prvi to ostavi tamo i svatko tko dođe to samo postavi između blatobrana slika se (skupa sa trokutom) skine, stavi sa strane pa kad nekome drugome treba uzme.i na kraju dana dođe vlasnik pokupi i ode doma
...majstor napravio odlican posao.piksnirao kako sam ga razumeo ,hilznom od jako dobrog materijala.juce stigla caura,danas namontirao...tomica ko novi "u struku".celi posao kostao 60 eura.al kako sam se umazao skroz,nisam mogao poslikati...
Ma nije mi mrsko uopšte, mogu ti doči tamo pa to srediti i to za đabe pošto smo forumski kolegi. Jel, više nego pošteno od mene, jeli?
svaka cas nemam rijeci za ovu poruku
evo malo i frezanja ledine tomo odradziva po mom ukusu
![]()
Uploaded with ImageShack.us
![]()
![]()
![]()
![]()
i nakraju bez dobrog pluga nema ni frezanja :icon_jook:
![]()
Ajajti uvijek nađeš neko ugodno rješenje
giggle):
A njegov plug ti zapeo za oko? Ovako mu stoji još od jesen.
Kad završim oranje operem plug i frezu, kad se osuši pošpricam sa naftom (kompresore) na proleće se sija ko nov.:icon_hang:
![]()
![]()
Kako te razumem, vi ne vozite traktore na tehnički nego nosite njihove slike tamo pa se onda to rega. :icon_biggrin:
.
Ma nije mi mrsko uopšte, mogu ti doči tamo pa to srediti i to za đabe pošto smo forumski kolegi. Jel, više nego pošteno od mene, jeli?
svaka cas nemam rijeci za ovu poruku
evo malo i frezanja ledine tomo odradziva po mom ukusu
Lijepo se to isfrezalo nego kak to da su brazde tak popucale da se jednostavno lome jer nije to do frezenerd):
ne nego kad sam napisao ljudi koji to slikaju mislio sam na ljude iz tehničkog centra![]()