• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Kad neće tomos sam onda uskače tomica :tongue:
[YT]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zwRf0DxzZns[/YT]

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,886
Sve je to OK dok mozes raditi polako, smireno i bez presinga, ali ... mislim da se svima dogodilo da je usao u situaciju kad se jednostavno moras izvuc iz neceg nesvakidasnjeg i da ne stignes misliti ni na sebe ni na stroj ! Bilo kako bilo, ali ova stanga iznad glave nikog nije ubila, ali su ljudi bez nje stradali... NAPRAVITE TO ZBOG SEBE !!!!

Tvoje zadnje četiri riječi podpisujem.
Kako si mogal pročitat ja sam imao štangu ali mi se činula preslaba pa sam tražijo originalnu zaštitu koja mi nudi nešto više sigurnosti.
Svaki zna za sebe ali sigurnost bi trebala biti na prvom mjestu.

Kod mene prijatelju nema tih problema, a znaš što sam po profesiji pa ako tko i smije vozat neregistrirano smijem ja. LP :icon_fU:

Znam ja tebe i znam na što si mislijo :(nod):
He he, nema zakona iznad zakona.

mozelimi iko pomoc uvezi semeringa na tomi 821prednji desni rukavac
evo ovaj gdje zelena strelica pokaziva
unapred hvala

A što ti treba????? Da dođem kod tebe pa da ti promjenim Ili nešto drugo?

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,886
Kad neće tomos sam onda uskače tomica :tongue:

I ode Tomosov motor u nepovrat jer radi na suvo bez podmazivanja. Uskočijo je Toma ali nije najbolje za Tomosa.

Posljednje uređivanje:

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Sa malo dorade bi si i gume napumpal u to vreme kad pumpa vodu.Samo bez mazanja malo od toga.Ali bio bi tomo sa kompresorom.Pa ideja nije tako loša.:icon_weed:

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
da, umjesto svječice našarafit cijev za pumpanje...to bi bio multipraktik onda....još da more i pivu usput napraviti....uh

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
da, umjesto svječice našarafit cijev za pumpanje...to bi bio multipraktik onda....još da more i pivu usput napraviti....uh

ha haa tomo meni bi trebalo samo za pivu još da je ladna:icon_pidu::icon_pidu:

senad75

Član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
64
Hvala vam na odgovorima :) slike če biti poslije rada još je mokro a i rano je,a što se tiče rolbara ja ga nemam na traktoru a tomica je trajno registrvan :(giggle): .....a treba bih ugraditi zbog sebe mada smeta kad se provlači kroz granje kontam da je najbitnije voditi računa i biti oprezan prilikom svakog rada na kritičnim mjestima

Postar

Aktivni član
Tu od
23 Stu 2012
Poruka
229
Kod mene sto se tice vecih traktora radi se tehnicki svake godine,dobija se karton i pecat itd naravno i za prikolicu takodje. Tomi Vinkovic to ne uzimam,jer bespotrebno,sve njive,vocnjaci i baste su mi udaljene max 2.5km. A selo svako svakog zna tako da...

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Kako je kod vas sa obaveznom opremom(prva pomoč,trokut,žarulje).Kod nas to mora svaki imat na traktoru.Jeste za tomu je to malo smješno ali isto je traktor.Koliko vidim na forumu to niko nema,pa me zanima kad pravite tehnički jel to traže od vas.:icon_scratch:

brane30

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
533
Kako je kod vas sa obaveznom opremom(prva pomoč,trokut,žarulje).Kod nas to mora svaki imat na traktoru.Jeste za tomu je to malo smješno ali isto je traktor.Koliko vidim na forumu to niko nema,pa me zanima kad pravite tehnički jel to traže od vas.:icon_scratch:

traze samo na tehnickom a poslije ne treba :eek:::8):

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
A za dezinfekciju to bi skoro trebalo da imate,barem za u šumu.Kod mene je.:drink:

Postar

Aktivni član
Tu od
23 Stu 2012
Poruka
229
Ne kazem da nije da je bespotrebna prva pomoc,u sumi,njivi itd,za ne daj boze. Al kod mene na tomu i flasu vode i piva nemam gde da stavim kamoli prvu pomoc. U veci traktor je obavezna flasica rakije,pivo ili vino,zavisi od posla,i naravno nesto da se zamezi ;)

bodul20

Član
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
188
kod nas je situacija sljedeća:
daleko nam je odlazit do tehničkog (30km) pa onda oni dolaze u veće mjesta kao npr Malinsku koja je od mene kojih 15 km.
a scena na registraciji je ovakva.ljudi koji to slikaju uzmu sa sobom onaj trokut narančasti prislone ga tek olko da stoji slikaju, pa ga stave na prikolicu, slikaju i to je to.

zaštitni luk nitko nema nego je jedan čovjek to napravio.uzeo je dugački cijev, savio ju da bude kao luk a na krajevima cijevi je stavio L profil i to navario i ofarbao. i onda on dođe prvi to ostavi tamo i svatko tko dođe to samo postavi između blatobrana slika se (skupa sa trokutom) skine, stavi sa strane pa kad nekome drugome treba uzme.i na kraju dana dođe vlasnik pokupi i ode doma

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh