firemanpeter
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Svi 2008
- Poruka
- 1,887
Čuo sam i ja da neki majstori u zglob stavljaju novilon plastiku koja sama podmaziva, baš u Tomice to stavljaju kad repariraju sredinu. Izgleda da ima nešto na tome.
Ma nije mi mrsko uopšte, mogu ti doči tamo pa to srediti i to za đabe pošto smo forumski kolegi. Jel, više nego pošteno od mene, jeli?
svaka cas nemam rijeci za ovu poruku
evo malo i frezanja ledine tomo odradziva po mom ukusu
i nakraju bez dobrog pluga nema ni frezanja :icon_jook:
Pozdrav Samir_732 :icon_arrow:
Ti već frezaš, a kod nas se još ni snijeg nije otopio, a izgleda da ni neće lako, zato jer najavljuju u četvrtak novi snijeg doh):. Dobro ti to frezaš, radiš papar od zemlje :icon_fU:.
a dobro nešto ćemo nabavit.jel ima bilo kakav radni sat za njega?al ovakav analogni i koliko bi došao (cca)
Eto što se radilo ove zime...
svaka čast, mislim da je u orginalu nosač haube zeleni
Pozz. Samire, kod tebe nema pet-šest, nego radi i samo radi.: Icon_super:: Pijača:
Pozz. Samire, kod tebe nema pet-šest, nego radi i samo radi.: Icon_super:: Pijača:
Eto što se radilo ove zime...
ne nije to taj sat.moj je okrugli izgleda baš kao kilometar sat samo što ima cijeli krug (60 minuta) i jedna kazaljka (narančasta koliko se sjećam od pred 15 godina) je vrtila sekunde a druga (bijela) minute.a u sredini malo ispod je imala brojčanik kao ovaj na slici samo što nema bijelog dijela.
ma slikat ću ga jedan dan pa stavit ovdje smao se moram sjetit i uhvatit malo vremena
Samir, je za pohvalit svaka čast, ovako mlad momak a ovako hoće raditi. Sve pohvale:icon_thumright:
ako ti je orginalan onda je ovakav a takvih više nema za kupiti rade na vibraciju.[/URL][/IMG]
Slažem se sa tobom svaka mu čast samo da stavlja neke druge slike a ne stalno gdje izvozi gnoj i to još da je jedna ok rofl): Samire daj neku žensku stavi na koljeno i zalijepi koliko hoćeš slikainlove)::icon_pai:inlove):
Ma to ti ljuban jole napravi i nećeš dugo čekati 2-3 mjeseca.hahahhaha
:icon_lol:
Ma zezam se ljuban je majstorčina samo čovjek je pretrban poslom ima prioritete,komunalac kapša i slična nemože njih odbiti zbog mene koji dojdem 1 na godinu k njemu,,,,danas mi je završio sredinu odlična napravljeno,čak mi je reao da sam picajzla šta sam mu nosio sredinu na reparaciju da je moja nova nasprem drugih šta mu nose svakakve šrotove,cijena ni 50 eura.svaka čast.u mom kraju ima 3 takvih majstora koji imaju preko 50 godina a nitko ih nije nasljedio bit će belaja kad prestanu raditi a naše tome sve su stariji i svake godine na njima sve više posla ili ćemo masno plaćati specijaliste po zagrebu i sl.ili ćemo morati kupovati nove :tractor:moj još malo pa gotov počastit ću vas slikama za koji dan.