...pozdrav forumašima najboljeg poljoprivrednog foruma!
poseban pozdrav forumašu; BRANE!
...dragi prijatelju - forumašu, po pitanju tvoga problema oko freze; roto-kopačice., na one dvi slikice nekoliko postova naprvo; iz sajma GUDOVEC i one tvoje freze, pa legijo!., pa samo se bolje zagljedaj i odma ćeš vidit da tvoje kopačice - noževi ne stojidu ispravno!., MORAŠ ji stavit spiralno, sistem svrdla., točno je da more i onako frezat., samo, to ni to!...
bog!., narode moj dragi!., čitamo se...
...traktori, traktori tomice!., poštovanje narode moj!!!...
KOLIKO je proizvedeno traktora?!., pa narode moj! puno, puno, jako puno., delalo se u tri smijene., nekada se delalo i petak i svetak, pogotovo kada je bil izvoz strojeva u pitanju., pa tjedno je izlazilo iz tvornice oko; 3000 /tri tisuće/ komada., serije su izlazile nove svaki pola godine, do godine dana., pa rekli bi brzo su išle serije za serijom!?., da, to je točno!., ali ljudi su celo vrime tražili nešto novo, novo, zeru novo., ali ča jeftinije., i tvornica sa svojim timom stručnjaka uvik je tražila nešto novo, novo..., to je uglavnom to., ali po narudžbi su delali čuda narode moj!., vjerujte! čuda., žal mi je ča nimam niti jedne takove slikice tomice sa "ful" opremom., pa rekli bi da je nemoguće nešto takovo "skuvat u našoj kujnji"! - proizvest takov stroj - traktor, ali traktor 21. stoljeća, samo!., napravljen prije 15 - 20 godin., pa neki čak i stariji, za nepoverovat!
bog!., narode moj dragi!., čitamo se...
p.s. ...poštovanje! nadasve vridnome članu u susjednu deželu sloveniju!; BATEKU!!!., bravo! za kolekciju tomica!.-