zbalija
Dobro znana faca
- Tu od
- 21 Stu 2008
- Poruka
- 2,294
To je novi nekorišteni motor sa stare zalihe ili kompletno reparirani?
Jer takvih motora više nažalost nema u proizvodnji....
Ako može pomoći.:icon_eek::icon_eyes:
U potrazi za traktorskim pogonskim gumama dimenzije:
7.50 x 16 sa 8 platana nudi mi se sljedeće:
Cijena u RH:
Trayal 540 kn
BTK 562
Petlas 610
Mitas 749
Stromax 663
Coltur 763
Farm King 560
Seha 604
Cijene u Slo:
Gripking Speedweys 600
Trayal i ostale su o Slo oko 20 do 40€ skuplje
Moje je pitanje koja je vaša preporuka i ima li tko iskustva od gore navedenih guma
Dali netko zna neke oznake za boje tv 418 crvena je mašina on je zeleni.Trebalo bi farbati barem zeleni dio ,koju boju najbolje kupiti, neku jeftinu ili neku auto boja pa auto lak.Ima neka preporuka.
Hvala vam unaprijed
pozdrav
Da čujem i vaša mišljenja i iskustva, predloge i komentare.
Doboj BiH - Trayal 82€ unutrašnja 12 € :icon_e_wink:
Kod mene su još gumaruma.
http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=7819518
Po pričama okolnih vulkanizera, trayal gume su najlošije kvalitete u svakom pogledu!n):
To je novi nekorišteni motor sa stare zalihe ili kompletno reparirani?
Jer takvih motora više nažalost nema u proizvodnji....
@jozef nije ti to od tereta jer ja mog opterećujem i previše al nije puklo.
jednom u zadnjem dif.. otišli planetari al sam ja zapeo par put za žile i imam tegove na sva 4 kotača
Dragi moj prijatelju forumski ; firemanpeter@!
Lipo TI fala do samog neba na ponudjenoj pomoći oko nabave guma., ALI, očito si me krivo razumil?, meni netrebadu gume. Ja na mom traktoru tomi imam MITAS gume - Češke proizvodnje, skoro pa poderane 70%. Ove MITAS gume sada ča imam?, došle su sa njim i moram napomenut da su loše kvalitete a bome i dizajna. Planiram da na godinu a prije tehničkog pregleda zaminim nove sve četri i to sa RUMAGUMA gumama.-
Kad god minjam gume?, ili na autu, prikolici, traktoriću, ... uvik minjam u kompletu, ovo je za mene nepisano pravilo.-
Lip pozdrav SVIM ljubiteljima i korisnicima - posjednicima traktora tome, Vaš grof
eh Tomo,sad mu još dodaj proširivače i kreni ga vozat po uzbrdicama sa tom prikolicom,možda neće odmah pucat,ali nači će si svoju točku pucanja rofl):
da nisi imao utege na kotačima,nebi mogao vadit sa plugom ono korjenje,a boga mi nebi ni polomio dif,onda bi kotači proklizavali pa bi vjerovatno odustao od takve rabote