Ljudi moze malo savjeta u vezi Tome, 8 godina imam bertolini mtk i rijesio sam tomu kupit,nasao sam jednog koji mi se svidio i koji ima i sirinu za potrebe (bar mislim) motor mu je Slavia ,hocu idem sutra pogledat traktor ako neko zna sta o motoru molio bih vas da napise, kako za dijelove jer sa ovim mtk tek sam sad dosao u probleme
Zaboravio sam oznaka tv 826
Lip pozdrav forumski prijatelju; rumster@!, odgovr i mišljenje, daje se.-
Ovaj traktorić ko i SVI tome su pomalo dobri i pomalo loši., moj savjet je samo da ga kupiš u ča boljem stanju sa njegovim dokumentima - papirima i da ga platiš čim manje.
Motor je dobar, dijelova ima., ko i kod svakoga tome., trebaš imat novčiće za bilo ča kupit ono ča TI treba?.-
Ako trebaš bilo još ča za pitat - pojasnit?, slobodno se javi i pitaj., takov traktorić sam imal puni 10-set godin i sada ga moj brat ima oko 11-najst godin., u mom kraju bilo ji je 5 komadi, vjeruj ljudi zadovoljni i sretni skoro pa bez bilo kakovi kvarova.-
Prijatelju; firemanpeter@!, lipo fala za odličnom pojašnjenju oko guma za ove naše male traktorčiće, sada sam SVE razumil, sve si točno napisal i objasnil., moj rešpekt!
Lipo fala SVIM nadasve vridnim forumašima, /da nenabrajam pojedinačno!/ ki su pokeljili razno - razne slikice razno - razni traktorića tome! ...
Još jedamput da dodam - napišem za sve korisnike - posjednike - vlasnike traktorića tome!, Narode moj! - zapamtite., SVE puca i SVE se lomi smao ono ča nevalja., pustite kraju razno-razne sile, zamor materijala, sranja., SVI traktorići tomice su u svim svojim komponentama i predimenzijonirani., tako da, svodi se SVE samo na to da je materijal - gvoždjurija ka se koristi prilikom izrade tog i takovog malog stroja, jakooo loša, nikakova kvaliteta iliti ŽNJ-kvaliteta., Bog da vozidu od kakovoga šrota se deladu.-
Lip pozdrav SVIM-a, čitamo - pišemo - pomažemo se., Vaš grof