Da je blizu mene ja bih ga kupio, pa nakon otvaranja motora, mjenjača i zadnjeg trapa vidio da li ide u dijelove ili u novog Tomu. Mogu ti samo reći da sam ja od puno gore, doduše, dvije hrpe željeza sastavio Tomeka za 5. Potrošio skoro dvije godine traženja dijelova i puno čišćenja šarafanja i sl., ali isto tako mi je ostalo dosta dijelova, neke prodao neke ostavio i Tomek me sa novim gumama došao oko 1800 KM = 900 eura. Ali kad bi izračunao sve radne sate onda bi cifra bila sasvim drugačija. Pozzzz.Koji bi ovo Tomo bil?
Kolko bi to vredilo s predpostavkom da je samo motor neispravan i da fale neki djelovi motora?
Ja sam iz SLO i poznajem ovaj oglasnik OGLASI:SI i meni su takođe prodavali Tomo Vinkovič kojeg sam već davno prodal .sad opet projajem jednog došao čovek sa požege i vidio onaj stari oglas i kad me zove ja mu pričam za ovaj traktor kojeg sad prodavam. Naravno da je čovek došao badava je nisu klapale cijene i tip Traktora. Nakon toga zovem u taj oglasnik i steram jih u p........ pa ne što niusam prodao več zao mi je čoveka koji je došaoPozdrav kolege!
Nije post direkt vezan za TV ali bih molio pomoć kolega iz SLO. Naime, kupujem mali traktor i najvjeroatnije će bit tv 830, ali dok sam pregledavao oglase kod susjeda sam naletio na ovo:
http://www.oglasi.si/oglasi_osearch.php?show=list&kat=3&okat=1983&pid=&chid=1983
Znači zanimaju me prva dva traktora, jel zna netko tu firmu i u čemu je muljaža? Ne mogu više nać njihovu stranicu ali se sjećam da su cijene presmiješne. Na više marki traktora u oglasniku imaju takve cijene.
Ako netko zna nešto i o 830 koji se prodaje na oglasi.si i na njuškalu bio bih zahvalan, isti frajer je stavio u oba oglasnika 2 oglasa sa različitim cijenama i slikama?
Imam ja jednu glavu , grane i/u , i naravno razvodnik hidraulike .Šest tisuča hoće za njega.
Nanjuškal ga balonja i sad me pili talk):talk):talk):talk):
Posel nije problem, ali lova koju treba uložiti je.
koje su dimenzije ovih guma i felgi i jel to može ići na tomu 818, s time da maknem proširivaće
a onda ubacit ovo i bio bi prava zvijer