Pozdrav, evo koja slika moje rucno radjene prikolice za tomu.
Dimenzije su 260 cm X 160 cm X 30 cm
Ako želiš mišljenje evo da i ja kažem ali nečeš baš biti zadovoljan ,,,
:=
konstruktori u tvornici TV -a i nisu bili baš tako loši kako se danas čini jer se danas misli da smo mi pametniji nego oni , zašto to kažem ,,,, njihova prikolica je po gabaritima slična ali tvoj položaj osovine sa točkova obzirom na njihovo stručno mišjlenje nije ni približno isto ,,, što se dešava , tvoja prikolica zapunjenog ravnog sanduka je nosivosti cca 2,5 tone šodera ili 2 tone zemlje ,,, ako je ravna a ako je povrh još i više ,,, gdje ti teretiš traktor sa oko 1,4 t tone cca za što tomo u nikojem slučaju nije predviđen ,,,,, nešto če morati puknuti ,,,, ovo nije IMT pa ni same njegove gume nisu predviđene za te pritiske tereta ,,, predlažem pomakivanje osovina prema napred i rasterečenje traktora ,,
:icon_twisted:želiš metnuti širje gume , greška ,,,, uske gume su prohodnije i lakše za vuču i pokretanje po mekanom terenu ,,
:icon_rolleyes:nisi predvidio hidroličnu kočnicu makar i preko sistema hidroulike ,,,, kočnica glavu čuva i nikada nije preskupa ,,, pogotovo kod zglobnih traktora koji se kada jedom proklize više NE ispravljaju i havarija je neminovna ,,,
:icon_eek:i još nešto što glavu čuva je okretna poteznica ,,,, tvoja je kruta ,,, prikolica usljed prevrtanja ili pojačanog nagiba podiže zadnji kraj traktora i tada nastaju veliki problemi ,,
:tractor:I moje je mišljenje da je za ovakvo konstrukcijsko rješenje i ove terete podvoz PRESLAB , istina proba je bila ok ali vrč ide na vodu dok se ne razbije ,,
pokušaj nešto shvatiti i popraviti prije nego bude kasno:icon_thumright: