Još jedan lepo i kvalitetno izradjen hidro volan.Brzine su isto preradjene,bolje je ali nije baš onak kak bi trebalo bit.
Prije svega svaka čast na trudu.
Lijepo je odrađeno, sl. orginalu.
Imam pitanje dali znaš zašto su zadnje noseče ploče cilindara sužene, te samim time cilindri uvučeni unutra...?
ma ne znači 18 ks
ovih dana se radi.....
Edo svaka čast, znači konačno zaživio dugogodišnji san?
Čiji su glavni, te izvršni cilindri?
još nije zaživio, još se radi na tome....očekivao sam drugačiji ishod, nažalost....Edo svaka čast, znači konačno zaživio dugogodišnji san?....
vidim "blokadu ajnšlaga" ........Verovatno zbog što manje širine srednjeg dela,da ima dovoljno mesta za noge.Važno da to funkcionira kak treba i da ima dovoljno hoda levo-desno.:icon_wink:
a gdje su ekscentri..nije valjda ovo na prednjih kotačima ?parkirna ostaje kakva je, samo mehanika......
malo sam skeptičan po pitanju funkcionisanja ove skalamerije, nadam se danas ugradit glavni cilindar pa isprobat
Eno je dole između pakne, ispod oprugea gdje su ekscentri..nije valjda ovo na prednjih kotačima ?
Lepe slike i pravi ambient za tomu.Ak če mu tu bit radno mesto neče mu bit težko a odradit če sve.:tractor::icon_thumright:
Lijepe slike a i radno mjesto,a i tomo:tractor:[/
Evo jedna od letos posto novih nema:icon_thumright:
Bobić, lijepe slike, pravac je uhvatio, samo da se zazeleni.:icon_razz::icon_thumright:
To je Darkov junior, đetić.:icon_lol:i daj ispravi se malo, gdje ti je mladost,,,
i daj ispravi se malo, gdje ti je mladost,,,