[/URL][/IMG]
.
ja ne bi stavljao takav zupčanik jer najverovatnije nećeš moći da našteluješ menjač tj. ručicu menjača, a prilikom uzubljivanja imaće lufta,zupčanici će trpeti udarce.
Posljednje uređivanje od moderatora:
[/URL][/IMG]
.
Izbušiš ga i pročistiš navoj.
Samo ga dobro u centar po kirnaj i drži jezik ravno kad bušiš
Šaraf je najvjerojatnije pukel zato jer je hrđav, ako je tak kad ti unutra pukne taj komadič turpije ili izvlakačaMožda je jednostavnije izbušiti manju rupu u zatrgnutom vijku , naoštriti staru trokutastu turpiju , nabiti u rupu i polako izvrtati ,,, u koliko se ne može doći do ivlakaća ,,,, bušenje do navoja zadnja opcija sweat):
probaj sa UK uljem za kočnice.Probat cu ovo sto je Arno napisao, ali cu napraskat sa WD sprejem pa onda, a ako nemogne onda cu uzet nareznicu.
Ja obično nabijem u rupu torxov nastavak za gedore i polako mrdam dok ne popusti.
Šaraf je najvjerojatnije pukel zato jer je hrđav, ako je tak kad ti unutra pukne taj komadič turpije ili izvlakača
Inače se takvi slomljeni vijci uspješno vade zagrijavanjem, ako se dobro sječam, taj vijak je bušen skroz preko na drugu stranu pa je mošda na drugoj strani malo vani, a ako nije postoji mogučnost ugradnje matice sa druge strane ako se fula u bušenju
istina i Bog y):......
Ja bi mogel sad pisati da je dovoljno takav šaraf izlupati nečim, pa ga malo izlupati izvana sa strane po tom nosaču uzt istovremeno forhaltanje ili da se taj nosač dtugom stranom nasloni na tvrdo ........... siguran sam da bi pustil i bez grijanja i da bi ga kirnerom odšarafil, ali ja neznam kak da ja to preko foruma njemu objasnim