Ovako, imam potrebu napisati nekoliko rijeci u vezi ove teme,,,
naime dolazim iz ravnicarkog dijela lijepe nase gdje je Tomica rijetkost, ne da ih nema, ima ali ima ih vrlo malo,,,
nije da se mi nikad nismo susretali sa traktorima ili vozilima ali tomo ima svojih specificnosti (od toga sto je zglobni traktor, sto ima drugaciji sistem mjenjaca, dinamo umjesto alternatora, zracno hlađenje, drugaciju hidrouliku, nacin kopcanja prikljucnih stojeva i alata, kardan koji vrti u obratnu stranu i da sad ne nabrajam dalje) i sad se u vrlo kratkom periodu svi mi novi zelimo adaptirati i prilagoditi sve nekom standardu,,,
jednostavno nemoguce je procitati toliko teksta u jako kratkom periodu i tada dolazi do ovoga da neke stvari vec postoje na forumu ali ih radi igre rijeci nemoguce pronaci sve i odjednom,,,
zato imajte razumijevanja za nas koji se snalazimo sa trazilicama ali i za one koji mozda na momenat mogu djecurliji ukrasti komp ili laptop te procitati nesto korisno,,,
zelim reci, previse je teksta da bi ga se u vrlo kratkom periodu moglo apsorbirati,,,
ako se preskace, misljenja sam da se mnogo toga izgubi a sto bi moglo biti od koristi jer malo je vaznih informacija boldano pa da se samo one iscitaju,,,
stoga imajte razumijevanja,,,