• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Becari imadem problem,,,
malo se vozikao sa tomekom ovih dana, pod svijetlima naravno i pocicao mi lopov svu struju iz akumulatora

da napomenem da kontrolna lampica uredno svijetli kad se dade kontakt i da se uredno gasi kad se pokrene motor i opet pali kad bude ugasen,,,
nikakvi simptomi nisu ukazivali na to da nesto nije u redu,

Radi se o Amigo regleru sa slike,,,

2duwk7c.jpg

Buduci da se oznake vide vrlo slabo ispisao sam ih kako bi bile uocljivije,,,
na slici su oznacene o boje zica na nacin na koji su bile spojene,,,

sad me zanima postoji li neka greska u rasporedu?

317h5ra.jpg

Na unimeru mi je vrlo slaba baterija pa ne pokazuje tocno,,,
kad sam napunio akumulator pokazivalo je neki 15,5 v a kad upalim motor digne se na 15,7 i varira od 15,5 do 15,7 sto bi znacilo da ne puni ili puni vrlo malo tj. gotovo nista,,,

na autu isti pokazuje oko 17,3 kad je upaljen motor,,,

kazem, buduci da je baterija slaba ne pokazuje tocno,,,
sutra stavim novu bateriju,,,

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Kak da nije dosta kaj on spama temu, onda i vi morate, :icon_axe: :icon_wink::icon_wink::icon_wink:

Počistil sam, a vas bi zamolil da malo manje citirate bespotrebno, a naročito slike.
Ok, ako se citat baš konkretno na nekaj odnosi, ali ako se obračate nekom određenom forumašu, a netreba vam citat koristite @ ....... ime forumaša.

Hvala

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
@Bobić - nesekiraj se puno...to je tako kod TV-a
TV sa tim reglerom nemože dopuniti dovoljno akumulator, ako se vozikaš sa svetlima, a pogotovo ako je akumulator malo lošiji! Ponekad napuni ručno, i to je to...ili skleptaj neki alternator na traktor, al imaj na umu da će ti uzeti skoro jednu konjsku snagu, od celokupnog što imaš na raspolaganju, a to nekad mnogo znači za tako mali stroj, pogotovo u teškim radovima!
Pazi ovo: jednom sam bio na granici oranja...ide u 4-tu, al se oseća neka mučnina da mu je teško, i tako par puta prebacim u 3-ću, pa vratim u 4-tu, sve zavisi od dela zemljišta!
I praveći puš pauzu,,,gledam i mislim se...izčupam ja priključnicu iz reglera(nema punjenja)...ja sam ubacio u 4-tu, i završio oranje kao od šale, nije ni zucnuo. Doduše radio sam bez ikakvih upaljenih svetala, a i netrebaju mi...mada to originalno punjenje na TV nije nešto, ali taman da je motor sa lakoćom radio!

E šta sam sad ja sve natipkao...pojma nemam...možda i ima malo istine!:confused:
pozzz Joe!

Tu od
27 Sij 2014
Poruka
395
Pozdrav. Poceli smo raditi haubu. Taman kad sam kreno brusit, crce mi slajfarica, pa onda rucno :(envy): Ostatak cu sutra kad se vratim iz skole.
rgu2.jpg

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Ma imam ja dva alternatora na raspolaganju, jedan boschov i jedan Marellijev,,,
taj marelli ima neku zastitnu plastiku koja smeta pa cu morati vidjeti kako to bude islo da stane ispod haube,,,

volio bih da ostane tako kako je ali cini mi se da je to nemoguca misija,,,:(think):

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
OBAVIJEST!.

radimo malu reorganizaciju TV podforuma jer je postao nepregledan, većina aktivnosti se odvija u ovoj temi koja je narasla na 20 000 postova i postala totalno nepregledna.
Dodali smo nove podforume Priključci, Prima i Hittner i polako počinjemo sa prebacivanjem postova i tema u odgovarajuće podforume.
Molimo za strpljenje. :)

Sve nove teme koje još ne postoje otvarajte u odgovarajućim podforumima.

LP

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Dečki mislim da ste ovo odlično odradili.
Hvala vam na pomoči :(y):

Ako imate još kakvih ideja ili pritužbi slobodno nam se javite da olakšamo preglednost tema.

Posljednje uređivanje:
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh