• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Evo za nošenje 1000L
19124536.jpg

19124537.jpg

Dobro za prevoz vode ili vina :rolleyess: , ali KIKI se upravo prikolice želi rješiti u prevozu bačvi :oops:

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
Dobro za prevoz vode ili vina :rolleyess: , ali KIKI se upravo prikolice želi rješiti u prevozu bačvi :oops:
Ako da rakiju unutra može biti od Kikinde do Banatskog Velikog Sela

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
jbg ne mogu ja :blackeye, al moze sljedeci vikend kad odem kuci
ili su stvarno krace ili tako izgledaju zbog vecih guma, ali nisu ni gume toliko vece, provjerit cemo u svakom slucaju
kako bi se to onda odrazilo na silu podizanja?

Gume su standard 6 00 / 16 a ako su poluge - duže - veći krak sila podizanja manja , da se španeri povuku u nazad sila podizanja bi bila veća :supris:

Ako da rakiju unutra može biti od Kikinde do Banatskog Velikog Sela

Al bi bilo veselih:lol: i sretnih :rolleyess: , al to spada u drugu temu :prayer:

Posljednje uređivanje od moderatora:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Kažeš da je skupo a čovjek prodaje moju frezu (posudio sliku) za 500€
http://www.bolha.com/kosilnice-freze-mulcerji/freza-za-tomo-vinkovic-oglas1276635842

znam,razmijem ja tebe,ali freza za motokultivator košta isto toliko

jbg takve su cijene

sta bi tek rekao za ovog ....neka budala :weedman:

za 8000 kupiš traktor.lijep je nema šta,neka kupuje svako što voli i može,ja polazim od sebe i dajem svoje mišljenje a to je da su ova dva modela preskupi.

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
znam,razmijem ja tebe,ali freza za motokultivator košta isto toliko

za 8000 kupiš traktor.lijep je nema šta,neka kupuje svako što voli i može,ja polazim od sebe i dajem svoje mišljenje a to je da su ova dva modela preskupi.

Izvini.
Tomo Vinković ne može imati bilo ko.
To moraš imati u krvi...
Zemlju koju obrađujem je od mene 350km, i kad dođeš moraš gledati u nebo...
kakvo je vrijeme. Imao sam ja i drugih traktora..., dali je mokro ili je suša, ali sa (tv-om) koji ipak ima neki plafon ja radim kad hoću u njegovim mogućnostima.
Kod mene je TV-73x u ravni ili skuplji od IMT-539.
Što kaže GROF naš lipi traktoriiiiiić.
I sa ovim što ja imam za sada je to igračka ali i MAKINA.

Posljednje uređivanje:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
slike koje su davno obečane članu Bagudine,
dakle radi se u 3t kopčanju na orginalnim drljačam za TV serije 700

19126673.jpg

19126674.jpg

19126672.jpg

19126671.jpg

19126670.jpg

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
@ARNO ako dobro vidim na slici, tvoj TV ima duze poluge nego moj :confused:

Evo ja posliko a ti si provjeri na svom , mjereno od prihvata na traktoru , centimetar možda više :?:

ćelo

Član
Tu od
6 Kol 2011
Poruka
661
dragi prijatelji radite li sto s svojim tomicom ili je u garazi :D eto tek tolko da ozivim temu heheheh ljep pozdrav svim mojim forumskim prijateljima zivjeli :D

brane30

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
533
dragi prijatelji radite li sto s svojim tomicom ili je u garazi :D eto tek tolko da ozivim temu heheheh ljep pozdrav svim mojim forumskim prijateljima zivjeli :D

ja svog spremam za rad mali problemi s gorivom neko nasuo neki kompot :scratch

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav svima!

Radimo radimo...moj tomo čekao fermentaciju:( ,,,i nemože da mrdne, nego sutra je taj dan, kreće veliki transport...do pecare! Treba dovući sve do kazana...
Ponedeljak - oranje, utorak - frezanje, sreda - možda,:scratch,, može da se proba rakija...itd...

Evo da vas malo zaposlim, a snijeg će.
19128303.jpg

Nemam potrebe za lance, nit imam iskustva sa njim, ali mi se ovaj dopada i izgleda dobro!:supz:

pozzz joe!:weedman:

ćelo

Član
Tu od
6 Kol 2011
Poruka
661
dragi moji prijatelji moj tomica ima danas odmor, a sutra je vec druga prica nasuti gorivo i pali koliko mi se cini i nece stati do sljedece nedjelje heheheeh

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Za prevoz bureta ti netreba ništa bolje od ovoga što neki već koriste , a ako je i kipa možeš i njeg nositi iz dvora :rolleyess:

Pa kipa i je kao što se vidi....neznam što si mislio pod "njeg" vjerovatno snijeg...i da služit će za snijeg isto a i za proljetno,jesenska čišćenja oko kuće....lišće, trava i slično

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Pa kipa i je kao što se vidi....neznam što si mislio pod "njeg" vjerovatno snijeg...i da služit će za snijeg isto a i za proljetno,jesenska čišćenja oko kuće....lišće, trava i slično

Lapsus , da mislio sam na snjeg a vjerojatno bi sada u jesen izdržalo i lišče :rolleyess: , šala :oops:

A

AGRIPLUS65

Guest
nakon duzeg stajanja tomek ugledal svjetlo dana
dsc00951.jpg

dsc00949.jpg

dsc00950.jpg

jednobrazni plug prekretac za tomeka u cvjetu hrđe ceka neka bolja vremena
dsc00865.jpg

dsc00866.jpg

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
na cemu temeljis svoje misljenje? samo na subjektivnim osjecajima prema TV ili si imao, kupovao, prodavao, radio... sa TV?

za 8000 kupis IMT 558 i ostane ti para, a za 539 ces istrest do zadnje pare....kako to :confused:

ovo je apsolutno tacno

kao prvo tomica je super traktor,i ja bih volio jednog imati,ali 8000 nebih dao za tomicu.to je temelj mog razmišljanja,ako 8000 km onda još dodaš 1000 ili dvije i kupiš jači traktor.nisam ga imao,nisam ga vozio,nisam ga prodavao znači čisto subjektivno mišljenje,ali kao što sam napisao svako ima svoje zadovoljstvo.
IMT 558 ili slično nebih ni pomišljao kupovati jer za mene vrijedi samo duplak.u to vjerujem.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh