ARNO
Dobro znana faca
- Tu od
- 10 Sij 2011
- Poruka
- 1,585
Evo za nošenje 1000L
Dobro za prevoz vode ili vina :rolleyess: , ali KIKI se upravo prikolice želi rješiti u prevozu bačvi
Evo za nošenje 1000L
Ako da rakiju unutra može biti od Kikinde do Banatskog Velikog SelaDobro za prevoz vode ili vina :rolleyess: , ali KIKI se upravo prikolice želi rješiti u prevozu bačvi
jbg ne mogu ja :blackeye, al moze sljedeci vikend kad odem kuci
ili su stvarno krace ili tako izgledaju zbog vecih guma, ali nisu ni gume toliko vece, provjerit cemo u svakom slucaju
kako bi se to onda odrazilo na silu podizanja?
Ako da rakiju unutra može biti od Kikinde do Banatskog Velikog Sela
dali ima di u hr kupiti ovakve poluge za TV
Može i ovo.
Kažeš da je skupo a čovjek prodaje moju frezu (posudio sliku) za 500€
http://www.bolha.com/kosilnice-freze-mulcerji/freza-za-tomo-vinkovic-oglas1276635842
znam,razmijem ja tebe,ali freza za motokultivator košta isto toliko
za 8000 kupiš traktor.lijep je nema šta,neka kupuje svako što voli i može,ja polazim od sebe i dajem svoje mišljenje a to je da su ova dva modela preskupi.
dragi prijatelji radite li sto s svojim tomicom ili je u garazi eto tek tolko da ozivim temu heheheh ljep pozdrav svim mojim forumskim prijateljima zivjeli
dragi prijatelji radite li sto s svojim tomicom ili je u garazi eto tek tolko da ozivim temu heheheh ljep pozdrav svim mojim forumskim prijateljima zivjeli
Evo da vas malo zaposlim, a snijeg će.
Za prevoz bureta ti netreba ništa bolje od ovoga što neki već koriste , a ako je i kipa možeš i njeg nositi iz dvora :rolleyess:
Pa kipa i je kao što se vidi....neznam što si mislio pod "njeg" vjerovatno snijeg...i da služit će za snijeg isto a i za proljetno,jesenska čišćenja oko kuće....lišće, trava i slično
na cemu temeljis svoje misljenje? samo na subjektivnim osjecajima prema TV ili si imao, kupovao, prodavao, radio... sa TV?
za 8000 kupis IMT 558 i ostane ti para, a za 539 ces istrest do zadnje pare....kako to
ovo je apsolutno tacno