- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,906
Dečki..nemojte mi se smijat,ali kamo ja sipam ulje u motor
pa,pretpostavljam da isto ko na ss-u,čep na poklopcu ventila....:scratch
Ako je bijeli dim kod verglanja onda je to slaba kompresija ?sta predlazes?
ispusta i moj al pali k'o mina, toplo hladno, bez dekompresora, grijaca i bilo kakve ispomoci
Pa kaj si ga izgubil? ..ebeš današnje meštre vi bi samo novo:rolfer:bok forumaši.
evo i kod mene je došao murfy...
jel tko zna koliko košta novi elektropokretač iskra 12v 1.8ks?
pa kad si tako pametan u svome pitanju onda znaš da se i to može izgubiti .........Pa kaj si ga izgubil? ..ebeš današnje meštre vi bi samo novo:rolfer:
Ako je rezervar 30 litara onda mu garant nebu ništ ali tomo ima maleni rezervarčić :roll:Imam jedno pitanje, jel skodi par litara benzin na dizel motoru?
Prica je ovakva: Idem kuci za vikenda, otac nakrcao rezervoara na traktor do kraja, upalim traktor i idem na oranje, dok se vozim po cesti osetim kako mi motor na trenutcima izgubi okretai i se zeli i ugasit, hmm, sta mu je sad, tako par puta, zapocnem oranje, motor(traktor) mi nekako cudno vuce,kao da ima snage vise nego pre, cudim se i zavrsim oranje, idem kuci i pitam oca sta mu je, kaze nezna, uzmem ja tubu da dopunim rezervoara , kad osetim mirisa benzina:madmana:, pitam ocu od koju tubu nalio gorivo, kad ono on nalio benzina, pitam ga koliko, kaze nezna tacno, oko 3 litara:evil:
Puko rotor ili se sprašilo iz njega?bok forumaši.
evo i kod mene je došao murfy...
jel tko zna koliko košta novi elektropokretač iskra 12v 1.8ks?
Onda kupiš samo rotor.oštečen rotor
Koji dio?....oštečen rotor
Onda kupiš samo rotor.
Ako me pamčenje služi rabljeni je bil oko 600 kn.
Kolektor se može sam za sebe promjeniti .oštečen je donji dio rotora odlemljen.
Kolektor se može sam za sebe promjeniti .
USput posjeti radionicu kajfeš na samoborskoj cesti 308
To si sjebo lošim akumulatorom?:mrgreen::supz:
Usput kad si u Samoboru a tak si pametan pozovi me na kavu i
Sad je novi kad si sjebo alnaser ...ali alnaseru pomoči nema:mrgreen:halo puuuuuknuti malo ohladi novi je akumulator a kolektor je ...jeban do kraja.
Daj malo bolje pojasni kaj trebašajde nabavi mi prekidač el. 12v povratni sa relejom za grijač da montiram na traktor ali ne bravicu sa kjučem.
halo puuuuuknuti malo ohladi novi je akumulator a kolektor je ...jeban do kraja.
neplačam kavu onima kaj se sami nude.
ajde nabavi mi prekidač el. 12v povratni sa relejom za grijač da montiram na traktor ali ne bravicu sa kjučem.
Mislim da bi ti mogao poslužiti potezni prekidać sa kontaktima za grijać od DEUTZA , traktora a na njega spojiš i paljenje i rješio dva problema , ja sam ga metnuo na 539 i radi besprjekorno a nije ni skup
Samo da razbijem mit o polovičnom dodavanju gasa nakon gašenja....jutros upalio mnogo lakše,nakon 3 verglanja....što do sad nije bilo tako....6-8 puta:rolleyess: