legijo ko je taj covjek da mu platim jesti i piti svaka mu dala skidam kapu,,,,ako se ne varam to je 522
on je utuko novu primu u taj tv hahahahaha koji kralj,,,, ja bi zvao cigiće nosite braćo hahahahaha :supz: :supz::supz: :supz:
., ovako je izgljedal očerupano traktor tome; TV-522., evo moj narode!., vidite kako je MOJ prijatelj lipo njega dotiral, ko bebicu, složil ga za pet!.-
Ko god da je ovo poša delat,,,ja mu osbno skidam kapu,,,jer za ovo treba imat volje,,,i jakooooooooooo puno živaca,i da i sam neznam čega.rayer:rayer:rayer:
Svaka mu čast,,,i taj če znat čuvat stroj,,,u to ne sumnjam,,,,,,,,,,,,moj respekt......:supz::supz::supz:
Petre,,,,....
Koliko se vidi sa slike,,,i ostalo je u ovom dvorištu,,,u stanju rasula,,kako se vidi sa slike.,.....
., moj narode!, vaj traktorić je sredjival naš nadasve vridni član foruma!., moram se falit i JA!., moj veliki prijatelj!, nesmim ga jimenovat.-
jos pogresan prirucnik.....nekad i zayebu .....a moraju se i djeca mehanicara skolovat
i jos da se nadovezem na pricu o regulatoru........konkretno za Lombardini jednocilindras i njegov cok, kad je leptir unutra, poluga regulatora (one raslje koje uklapaju u PVP) ide do podloske na polugi koja se nasloni na polugu leptira, znaci povuces gas do kraja, izvuces leptir (poluga regulatora ode jos dalje) znaci dizna pljuje vise nego sto to reg inace dozvoljava......mozes slobodno da vratis gas na ler, poluga regulatora ce ostat blokirana leptirom.....kad se motor zavrti, regulator se probudi i povuce svpoju polugu nazad, oslobodi se leptira.....vrati polugu na ler i motor nastavi da radi na leru
ovako bi trebalo.....to sto se neko igrao pumpadzije okolo motora, malo testnog stola.....to je drugi par opanaka
@mjic.micko mozda se neko i kod tebe igrao pumpadzije.....:roll:.....
boja nije bitna,taman da je rozi :rolleyess:Stvarno se ne vide...............
Isti kao prije........................