Hvala i ovo sam sačuvao na drugom mestu, daleko od crva
To ti je klasičan TV 818, neko je iz zezanja nalepio oznaku NT1000, a taj ko prodaje tako dao u oglase... video sam i ja taj traktor po oglasima...vrti se već duže vreme i neće ga niko - oko 3500eura...
pozzz joe!:weedman:
Molim Vas da mi netko od forumaša pojasni obzirom da sam novi u upravljanju traktorom TV, pojasni u kojoj brzini kositi s roto kosom i frezati s traktorom 420. Molim odgovor obzirom da mi je internet spor a ne stignem puno čekati dok se stranice otvore s foruma gdje vjerujem da je bilo objašnjeno. Hvala
Ma nema problema nikakvih, slike su javne i mogu ih svi koristiti...nadam se da se joekiki nece ljutiti na posudjenoj slici sutra cu ubaciti svoje slike.
Molim Vas da mi netko od forumaša pojasni obzirom da sam novi u upravljanju traktorom TV, pojasni u kojoj brzini kositi s roto kosom i frezati s traktorom 420. Molim odgovor obzirom da mi je internet spor a ne stignem puno čekati dok se stranice otvore s foruma gdje vjerujem da je bilo objašnjeno. Hvala
Nisam dobio nikakav odgovor na post br #13871 o pumpi za špricu. U međuvremenu sam došao do zaključka da je to MORAVA. Možda Joekiki nešto zna ili može doznati o njoj.
Svaka čast majstore , odlično napravljeno :supz:
evo da i ja ubacim svoju makinu........
par slika kad je tek kupljen