Imam jedan problem, naime danas se frezalo u vinogradu i baš u zadnjem redu, traktor odjednom stane, najprije sam pomislio, da mi je izbacilo iz brzine, nakon par pokušaja stavljanja u naprijed ili u nazad, nikako da ga pokrenem, tako da me na kraju susjed pošlepao do vrha, u brzine ga mogu stavljati, bez da bi pritisnul pedalu kvačila i još nešto, kada mi se to napravilo, nije bilo nikakvih neobičajnih zvukova u mjenjaču, mislim ono kao da se nešto trga ili lomi, dali je moguča greška u mjenjaču ili je možda otišla lamela kvačila ?
Imao sam slican problem i otislo je srce lamele( popucali nutevi ). U bilo kojoj brzini on je uvek u leru ko da nema lamelu.Zamenio sam ceo set.
Eh da dobro si rekao da su poprilicno glasni, pa me zanima da li se nekako može napraviti drugačji ispuh za tv manjih serija s tim da budu tiši ali opet da ispuh ne guši motor ...
Vidio sam da su neki forumaši prije radili od boce vatrogasnog aparata i sl. a neznam kakvi su rezultati???
Ima li itko kakav savjet???:supz:
moze biti malo tisi sa onim malo duzim auspuhom,neznam tacno kod kog je modela ali je za nijansu tisiji od ovog kratkog klasicnog i hteo sam ga i ja nabaviti za svoj 420.
Pokuso nas je zezznut ali nije mu uspjelo i ja sam se zagledo ali reko..necu bzv kvarit doživljaj
Mozda covjeku samo nije podesen datum na aparatu:?
Pokuso nas je zezznut ali nije mu uspjelo i ja sam se zagledo ali reko..necu bzv kvarit doživljaj
Mozda covjeku samo nije podesen datum na aparatu:?
a gle nismo svi u informatici dobri bolje nam ide rad na zemlji ! :rolleyess:
Ljepi pozdra v svima na forumu. Javljam se sa jednim pitanjem.
Ja živim u Sloveniji pa me interesira dali se u Hrvatskoj može kupiti silent blokove (guma, koja je ubačena u pantove na haubi od Tv 523) jer su se potrošile i sada zbog toga jako vibrira hauba, pogotovo kada motor ima više okretaja. Kod nas se to ne može kupiti. Ako ima netko info neka napiše.
U Bjelovaru češ nači sve dijelove.Ima jedna trgovina koja prodaje dijelove za Tomeka,bar je bila dok sam ja imao ga.Pa to ti je traktor jednostavan kao grah samo ne znam jel ga se isplati slagati ako je jako loš jer sam gledao u oglasnicima i cijene su im dosta niske.
probaj i na ovaj broj 0038543221100 jer kad ja nešto trebam od njih ja zovem taj al vjerojatno i ovi od tome420 pašu i ima PRIMA 0038543241029 :supz:
Kako si svuko lezaj posto sam se ja dobro namucio da ga skinem nisam imo dovoljno veliki radapciger pa sam nosio majstoru da ga svuce
probaj i na ovaj broj 0038543221100 jer kad ja nešto trebam od njih ja zovem taj al vjerojatno i ovi od tome420 pašu i ima PRIMA 0038543241029 :supz: