G
GROF
Guest
., pozdrav kumu!!! ...
., pa normalno da ni bilo problema nikada, pa nima problema ni sada., :supz: ... ., lipo čekam kišni dan!., /Boga! odma sada počmem molit da pada 3-4 dana za redom kišica, da dobro namoči zemlju!/ ... ., DA napraviš izvrsne naljepnice ko uvik do sada! ...
., lipo fala svim divnim forumašima na odličnim komentarima! ...
., p.s., prijatelju firemanpeter!, lipo fala na izvrsnoj pisanoj štoriji za moga kumića - legendu i prijatelja! kog znam pol života?., a DA, otkačen je do gornje granice, a samo dragi Bog! ZNA kadi je gornja granica??? ...
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...
Pa jel nekad bilo problema kada si ti Grofe u pitanju? Ha? Ali ja imam sad jednu molbu za tebe, moraš se strpiti neko vrijeme jer radim užurbanim tempom na pripreme zemlje jer ovih dana trebam početi saditi. Me kužiš? Ali ukoliko uleti koji kišni dan odmah radim naljepnice
., pa normalno da ni bilo problema nikada, pa nima problema ni sada., :supz: ... ., lipo čekam kišni dan!., /Boga! odma sada počmem molit da pada 3-4 dana za redom kišica, da dobro namoči zemlju!/ ... ., DA napraviš izvrsne naljepnice ko uvik do sada! ...
., lipo fala svim divnim forumašima na odličnim komentarima! ...
., p.s., prijatelju firemanpeter!, lipo fala na izvrsnoj pisanoj štoriji za moga kumića - legendu i prijatelja! kog znam pol života?., a DA, otkačen je do gornje granice, a samo dragi Bog! ZNA kadi je gornja granica??? ...
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...
Posljednje uređivanje: