- Tu od
- 2 Sij 2011
- Poruka
- 408
E to je to znači ima dimenzije za tokarenje kada udjemo u uniju šalješ mi poštom hehehehe
Misliš reč 225 09
Ma nije mi mrsko uopšte, mogu ti doči tamo pa to srediti i to za đabe pošto smo forumski kolegi. Jel, više nego pošteno od mene, jeli?
svaka cas nemam rijeci za ovu poruku
evo malo i frezanja ledine tomo odradziva po mom ukusu
i nakraju bez dobrog pluga nema ni frezanja :icon_jook:
Pozdrav Samir_732 :icon_arrow:
Ti već frezaš, a kod nas se još ni snijeg nije otopio, a izgleda da ni neće lako, zato jer najavljuju u četvrtak novi snijegdoh):. Dobro ti to frezaš, radiš papar od zemlje :icon_fU:.
a dobro nešto ćemo nabavit.jel ima bilo kakav radni sat za njega?al ovakav analogni i koliko bi došao (cca)
Eto što se radilo ove zime...
svaka čast, mislim da je u orginalu nosač haube zeleni
Pozz. Samire, kod tebe nema pet-šest, nego radi i samo radi.: Icon_super:: Pijača:
Eto što se radilo ove zime...
ne nije to taj sat.moj je okrugli izgleda baš kao kilometar sat samo što ima cijeli krug (60 minuta) i jedna kazaljka (narančasta koliko se sjećam od pred 15 godina) je vrtila sekunde a druga (bijela) minute.a u sredini malo ispod je imala brojčanik kao ovaj na slici samo što nema bijelog dijela.
ma slikat ću ga jedan dan pa stavit ovdje smao se moram sjetit i uhvatit malo vremena
Samir, je za pohvalit svaka čast, ovako mlad momak a ovako hoće raditi. Sve pohvale:icon_thumright:
ako ti je orginalan onda je ovakav a takvih više nema za kupiti rade na vibraciju.[/URL][/IMG]![]()
Slažem se sa tobom svaka mu čast samo da stavlja neke druge slike a ne stalno gdje izvozi gnoj i to još da je jedna okrofl): Samire daj neku žensku stavi na koljeno i zalijepi koliko hoćeš slika
inlove)::icon_pai:
inlove):
Ma to ti ljuban jole napravi i nećeš dugo čekati 2-3 mjeseca.hahahhaha
:icon_lol: