Hvala na pohvali....mogla je i bolje ispast,ali bitno da služi svrsiPozdrav Tomo 420
Baš mu dobro stoji ova prikolicay): :icon_biggrin:.
Ako je ovakav kao moj.....:icon_eyes: (kod mene je 24X2200) origi je 2260
http://www.mojalbum.com/ssucur/tomo-vinkovic/obrtac/18912473#18912476
Super, samo nam fali kakav video, :icon_hang:
Super izgleda,samo ne kuzim zakaj si napravil tak dugacku zastitu remenice,mogla je biti napola kraca,jel ti smeta kod transporta?
ssucur dali znas zasto mi cim ima malo vise sena, prebacuje na drugu stranu seno preko kaisa ?
Gledao sam malo i cini mi se da malo rano ispravlja (podize) vile na desnoj strani obrtaca i onda zakaci i seno i dize ga gore pa prebaci . dali moze to da se steluje ili ?
ssucur pošalji i meni te poruke u pp imam i ja istih problema sa istom kupilicomPoslao sam ti 2 PP.:icon_redface:
ssucur pošalji i meni te poruke u pp imam i ja istih problema sa istom kupilicomdoh):
To se dešava i na ozbiljnim sakupljačima .ssucur dali znas zasto mi cim ima malo vise sena, prebacuje na drugu stranu seno preko kaisa ?
Gledao sam malo i cini mi se da malo rano ispravlja (podize) vile na desnoj strani obrtaca i onda zakaci i seno i dize ga gore pa prebaci . dali moze to da se steluje ili ?
Aha i kod mene je isti baš kao i taj tvojNapisao sam mu, da poslika traktor, neznam kakav ima i koju kupilicu (obrtač).
I da nije slučajno remenje kontra obrnjeno...:icon_hang:
![]()
Čekaj zimu i napravi sve kak spada .