Sumnjiv mi je pozivni za CRO 00358 ili 00385.:icon_razz:
Kolege Forumaši kako izvaditi poluosovinu s ove " trube"da se zamjeni semering
Kroz urezani dio na poluosovini; sa druge strane koja se ne vidi na slici; odvrneš šest vijaka (cjevasti ili gedora 13) uzmeš rukavac u ruke i lagano udaraš poluosovinom o nešto malo mekše (drvo i sl.) nakon toga kada si izbio osovinu iz rukavca skineš seger osigurač i ako nemaš alata istim postupkom lagano udaraš osovinu da siđe ležaj (tu može biti malo problema jer nije uvjek poslušan da lako siđe) i došao si do semeringa. Pazi da ne udaraš osovinu o nešto tvrdo jer ćeš je zatući i onda neće u diferencijal. Ovo sve ti se odnosi na seriju 4 I 5 (jednoklipac). Pozzz..
Kroz urezani dio na poluosovini; sa druge strane koja se ne vidi na slici; odvrneš šest vijaka (cjevasti ili gedora 13) uzmeš rukavac u ruke i lagano udaraš poluosovinom o nešto malo mekše (drvo i sl.) nakon toga kada si izbio osovinu iz rukavca skineš seger osigurač i ako nemaš alata istim postupkom lagano udaraš osovinu da siđe ležaj (tu može biti malo problema jer nije uvjek poslušan da lako siđe) i došao si do semeringa. Pazi da ne udaraš osovinu o nešto tvrdo jer ćeš je zatući i onda neće u diferencijal. Ovo sve ti se odnosi na seriju 4 I 5 (jednoklipac). Pozzz..
Hvala na pomoći,nadam se da će biti uspješno
:icon_biggrin:
Pozdrav forumaši!
Prije par tjedana sam radio kočnice stavljene su nove pakne i tokaren je doboš i sad neće kočiti dobro,ZAŠTO???
Pozdrav forumaši!
Prije par tjedana sam radio kočnice stavljene su nove pakne i tokaren je doboš i sad neće kočiti dobro,ZAŠTO???
kolko si platio semering i koja je dimenzija ?
View attachment 5663
:icon_pray:
lijepo,neka te služi i pomaže još puno godinica,clap):
nego ovaj priključak sa desne strane,jel on ujedno orezuje vočkice ili koja je njegova namjena:icon_rolleyes:
Evo i kod mene se malo radilo. (2,5 hektara):icon_anal:
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=Ho6rzoeprVM[/YT]
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=_3yLClk0CX0[/YT]
interesuje me kad prevrces seno dali desni tocak grabulje podizes vise od levog, i kojom brzinom radis kada prevrces a kojom kada grabic (skupljas) seno
EDIT molim te slike postavit u zadanoj rezoluciji
Pozdrav,evo opet novi problem!
Kako da popravim ovaj način kočenja?
Odbrusi dolje sve ovo što je navareno. Izmjeri unutarnji promjer trombla i prema njemu daj nanitati pakne. Trombli su ili previše potokareni ili jako potrošeni.
interesuje me kad prevrces seno dali desni tocak grabulje podizes vise od levog, i kojom brzinom radis kada prevrces a kojom kada grabic (skupljas) seno