• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Re: TOMO VINKOVIĆ

Pozdrav svima!
@Opor - nemoj kupovati lamelu, dok nebudeš skinuo motor i video pravo stanje!
Bolje ti je to sad raditi, jer ako budeš čekao zimu, biće veliki remont...:icon_lol:
Zimi ako kreneš nešto sitno raditi, na kraju bude ceo Tomo rasklopljen u proste činioce...:(giggle):

Lada Vinković...radi još ovo moje čudo od malčera za 100e!
arvg.jpg

m8xe.jpg

pozzz joe!:icon_weed:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

Planiram napraviti sve kak spada ali ne mogu čekati zimu. Hoču regati traktor pa zato moram srediti kuplung i kočnicu na zadnjem desnom kotaču. Danas sam riješio automat žmigavaca (12,5 kn), a za lamelu su mi rekli 260 kn. Kuplung je tvrd i prima skroz dolje nisko pa pretpostavljam da je lamela u pitanju.
Tvrdi kuplubg govori baš suprotno o stanu lamele .
Da je pojedena kuplung bi bio mekan jer su opruge manje prenapregnute .
I tvrdoča je tvoj subjektivan dojam jer do sad nisi vozio takvo kino .
Ako dobro odvaja i ne krči onda je sve OK , treba samo podesiti vsinu pedale .

zagorje

Aktivni član
Tu od
4 Lis 2011
Poruka
366

Planiram napraviti sve kak spada ali ne mogu čekati zimu. Hoču regati traktor pa zato moram srediti kuplung i kočnicu na zadnjem desnom kotaču. Danas sam riješio automat žmigavaca (12,5 kn), a za lamelu su mi rekli 260 kn. Kuplung je tvrd i prima skroz dolje nisko pa pretpostavljam da je lamela u pitanju.

Kod mene je isto postojao problem tvrdog kuplunga,doslovno sam se cjelom težinom morao ovjesiti na polugu kuplunga da odvoji,kad sam ga otvorio one poluge (3) na korpi su bile raštelane i cjelo vrijeme su bile uprte u potisni ležaj,podesio sam poluge(vrh poluge na 38mm od osnove lamele ) i sad dijete može da stisne kuplung.

Opor

Član
Tu od
27 Lip 2013
Poruka
50

Hvala svima na savjetima. Tako će i biti, prvo ču sve pregledati a tek onda kupovati dijelove.
Hvala i na PP od super uvaženog člana. Kada sastavim popis dijelova koji su spremni za zamjenu skočim do Bjelovara i kupim sve kaj mi treba.

magla

Član
Tu od
11 Ožu 2008
Poruka
329

ljudi imali tko za prodati inverziju za kardan za tomicu

I

iksi

Guest

pozdrav prijatelji potrebna mi je pomoc kojeg tomu da uzmem prodao bi moj 533 i uzeo tomu
toma bi kosio 2ha vocnjaka i 2ha kosenja i mozda 2ha da ore i frezira

I

iksi

Guest

procitao sam skoro celu temu gledao sam nekog 420 da mi nije on preslab il da trazim 522

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282

Aha, pa da ispadnemo mi krivi, pogledaj malo po forumu,pa ćeš vidjet. Moja preporuka, serija 700, 830 .....:icon_razz:

Potpisujem. Uz to imaš isti princip kopčanja priključaka..

I

iksi

Guest

Razumem ja tebe nego ih Nema blizu mene a i buzmdzet mi je 2300e

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,052

Ostavi ti sebi 533 a kupi frezu s kosom i najjeftinije i nema zezancije.

I

iksi

Guest

Ferdzo najverovatnije ide kod komsije u zamenu za tv420sa kosom plugom frezom i prikolicom

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh