-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Mislim da če bit prekratak,preračunaj da se keson treba podič na oko 45 stepeni.Kod mene se izvuče za 95 cm a keson mi je 250x150 tak da malo premisli.Malo pridobiš ako pantove postaviš prema unutra ali sa time gubiš minimalni razmak izmedju kasona i točka.L.P.Pozdrav zanima me koja je duzina izvlacenja hidraulicnog klipa za prikolicu od tome to jest ja sam napravio prikolicu 160 *260 i zanima me dali odgovara ovaj
http://www.pik.ba/artikal/8819808/hidraulicni-klip/
---izvučen 60 a uvučen 27 cm a ako računaš od ušiju na cilindru izvučen 40 a uvučen 7cm ---
Ja sam imo mjesta sa cirka 10-20 cm promjera drva nutra,prekopo si sa strojem i nakon toga sam ručno moro čistit korjenje i evo tek sad nakon 3 godine je sve istrunulo...puno ti je to zajebancije a nemoj ni mislit da ces moč orat u takvu zemlju..ja sam prošlo prolječe preoro par livada koje nisu bile obrađivanje ali su drva bila nutra cca 5 cm u promjeru i čupo sa plugom...ali to je manje bilo
Oprosti, Nito, nisam te htio uvrijediti, samo sam se šalio.Najlkaše zafrkavatiwait):
300m2 njive, od toga mislim 250m2 krompira, a nisam siguran bilo je 3 vrste, crveni bijeli, nisam ja bio zaduzen za to, ali u konacnici je bilo oko 200-250kg krompiraclap):
Moji ukucani zadovoljni
Ja sam svoju vadilicu probao i zadovoljila je
A dogodine vidit cemo....a bit ce bolja slika![]()
Zna li neko koliko tv 731 ili 732 ima obrtaja kardana u najbrzoj brzini kardana na punom gasu?
netreba se smejati,
Da, ima piksa i to ćelična, to ću kupiti. A ono uho što je puklo neću natrag variti nego ću napraviti novo iz jednog komada ispod one ovalne rupe i to zavariti na vijak. Inače, ona uha su tvorničji varena na vijak.teškar, na tu osovinu za koju se veže tzv. puž volana, koliko se sjećam ide mesingana ili slična piksna, a taj dio što ti je pukao, ja nebi vario, najbolje kupiti novo ipak je to upravljački mehanizam. Prije zavrtanja šarafa na isti ide mislim limeni osigurač da se nebi odvrnuo, pošto se cijeli sklop nalazi u ulju. :icon_thumright: