• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Darko123

Član
Tu od
7 Lis 2013
Poruka
380
Re: TOMO VINKOVIĆ

Uh ja nabroji gradove u BiH.:icon_thumright:

Nešto približno, da ne shebe estet.... za SOLO 656C i H.335XPT.
21171539.jpg

sto ja sam na ovar forumzato sto u crnoj gori nema ovaj forum

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426

He he, tebi je sve ljepo posloženo u kutiji. :icon_thumright: Odlično.
Ja sam baš zbog tih razloga htijo imat nosač na traktoru pa da ne radim na svakoj prikolici ili kibli nosač. A istina da kutija na prikolici posluži za bilo šta a ne samo za pilu tako da nije to loše imati.

A vidim da ti je pila nova, koja je to Husky?
Huska je nabavljena pre 6 meseci ali je mala 135 za obradu srušenog a za rušenje imam homelitku staru prek 30 godina.Stara ali još u punoj kondiciji tak da za moje potrebe su obadve dobar par.:drink:L.P.

Darko123

Član
Tu od
7 Lis 2013
Poruka
380

zna li neko sta je problem kod rucne na tomi meni crkla prije jedno dvadesetak dana?

G

GROF

Guest
Re: TOMO VINKOVIĆ; tv-731-s!

Danas sam završijo nosač pa eto slike:
picture.php

Lip pozdrav svim nadasve cijenjenim forumašima!, poseban pozdrav vlasnicima - korisnicima - posjednicima traktora tome vinkovića!., pozdrav NOVIM ali svakako i STARIM članovima! ...

Prijatelju forumski firemanpeter@!, svaka čast i fala za izradjen ORGINALNI nosač motorne pile. Uvik gljedam tvoja NOVA izboljšanja, uvik se iznova divim, radujem i veselim na tvojoj orginalnosti, preciznosti, pedantnosti, ... :icon_pray: ... jedino mogu ovde ovako javno napisat ko i uvik do sada., moj naklon do samoga poda, rešpekt., čast mi TE je uopće i poznat! ... :icon_winkle: ...

Narode moj!, čitamo - pišemo - pomažemo - darujemo - družimo se ...

stjepko

Aktivni član
Tu od
15 Tra 2010
Poruka
225

zna li neko sta je problem kod rucne na tomi meni crkla prije jedno dvadesetak dana?

Trebao si opisati malo detaljnje. Ako neće da ostane kada zakočiš tj. kada povučeš polugu ručne probaj malo zaoštriti zubove na onoj zakrivljenoj polugici što je drže. Provjeri u kakvom stanju je zub na ručici koju pritisneš kada otpuštaš ručnu, pa ako treba malo i njega doradi da bolje zapinje, a uz sve to zamijeni oprugu ispod te ručice, ona se nalazi u cijevi i najvjerojatnije je pojedena od hrđe ili je dotrajala.
Ako ti ručna ostaje kada je potegneš, došteluj na vijcima koji guraju poluge kočnica.Pozzz.

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644

Danas sam završijo nosač pa eto slike:
.

Super, vidim i rezkar imao posla.:(emo):
picture.php

Noćna, naspavo se, pravac BiH, (kukuruz,kuruz žito i drva).

Posljednje uređivanje:

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426

Sad češ SOLO da vadiš mast pa i tomek če se vrtit.:icon_super:
6fa.gif

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282

Originale?

Možda je jednostavnije kupiti univerzalne, po dimenziji kotača..

LP

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426

Ja mogu samo tolko pomoč da te usmerim da pogledaš prodavače avto prikolica i djelova za njih.Večina jih montira baš od tvorničkih malih prikolica.Samo se naprave nosači i rupe te pričvrsti.L.P.

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412

Originale?

Možda je jednostavnije kupiti univerzalne, po dimenziji kotača..

LP

Ma tako je, neznam jesuli i ovi kod kolega ssucura i firemanpetera univerzalni. Uglavnom onako nešto.

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282

Ma tako je, neznam jesuli i ovi kod kolega ssucura i firemanpetera univerzalni. Uglavnom onako nešto.

Mislim da neće biti ništa od originalnih.. Danas 'sve paše na sve', pa tako ima i blatobrana za tomicu.. Pitanje je muzike i kvalitete plastike, nosači se izrade.. Kolega Abarth ima dobar prijedlog za provjeriti..

LP

bodul20

Član
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
188

Jedan čovjek odavde je kupio u istri bez računa za jedno 4000kn.mislik da može potegnut 4tone.
Inače da je skoro 5t kn sa računom.
Za prednje vitlo nadam se pitaš

Darko123

Član
Tu od
7 Lis 2013
Poruka
380

Jedan čovjek odavde je kupio u istri bez računa za jedno 4000kn.mislik da može potegnut 4tone.
Inače da je skoro 5t kn sa računom.
Za prednje vitlo nadam se pitaš

ne za zadnje

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh